Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli snieguoto skanėsto gabaliukai.
Net jeigu ir nėra ūpo gaminti, šis receptas jus įkvėps pasijausti tikrais šefais, nes sudėtinga nebus, o ragaujantieji negalės patikėti, kad tai naminis maistas.
Todėl šį folijoje kepto jautienos nugarinės gaminimo receptą be išimties rekomenduoju visiems, nesvarbu, ar planuojate atostogas, ar tiesiog norite nustebinti ir pamaloninti savo šeimą.