pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Jautienos guliasas su grietinele - Skoningas ir įkvepiantis receptas

Jautienos guliasas su grietinele

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Varškės patiekalai

Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje

Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)

Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas

20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams

Naudingi patarimai jūsų virtuvėje

Kalafiorų salotos su sojos padažu

Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai

Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais

Makaronų ir picos patiekalų receptai

Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui

Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Paruošimas:

Paruoškite ingredientus guliašui gaminti. Jautieną nuplaukite vandenyje, nupjaukite gyslas ir plėveles. Minkštimą supjaustykite porcijomis, bet ne mažomis.

Nulupkite svogūnus, supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkintą mėsą ir svogūnus sudėkite į katilą ar puodą nepridegančiu dugnu. Įpilkite druskos, užpilkite 500 ml vandens, palikdami 300 ml vėlesniam naudojimui. Padėkite indą ant viryklės ir užvirinkite jo turinį, įjungdami vidutinę ugnį. Būtinai pašalinkite putas nuo paviršiaus – verdant jautieną jų išeis daug! Tada mėsą troškinkite sultinyje, kol ji beveik visiškai išvirs. Supilkite augalinį aliejų ir troškinkite jame suminkštėjusią mėsą apie 2-3 minutes.

Kvietinius miltus įmaišykite į 50 ml šalto vandens ir gautą miltų mišinį supilkite į guliašą. Atsargiai maišydami užvirinkite iki reikiamo tirštumo. Išjunkite šilumą.

Jautienos guliašą su padažu supilstikite į gilų indą/lėkštę arba patiekite iš karto su garnyru prie stalo. Kvieskite visus į degustaciją!

Sultingas jautienos guliašas su padažu

Galite iš anksto išsivirti didelį kiekį guliašo ir užšaldyti induose, o tada tiesiog pašildyti, jei neturite pakankamai laisvo laiko. Guliašas išgelbės atvykus netikėtiems svečiams ar artimiesiems.

Publikuota: 2023-11-08

Sultingas jautienos guliašas su padažu yra idealus mėsos priedas prie virtų bulvių ar bulvių košės, makaronų ar keptų daržovių. Gaunasi nepaprastai aromatingas ir skanus patiekalas. Beje, kuo ilgiau troškinsite jautieną, tuo jos skonis bus švelnesnis, tad reikėtų apsišarvuoti kantrybe.

Guliašui rinkitės jautieną, kuri yra šviesiai raudonos spalvos, o ne tamsi. Kuo tamsesnė mėsa, tuo gyvūnas buvo subrendęs, o troškinimas užtruks ilgiau! Galite naudoti tiek pomidorų, tiek paprikos pastą. Puikiai tiks ir naminis keptas pomidorų padažas.

Panašūs receptai

Vengriškas jautienos guliašas kazane

JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

Senovinis austriškas guliašas su jautiena

VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS

Jautienos troškinys su daržovėmis

LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS

PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Vengriškas Guliašas

Veršienos guliašas su džiovintais baravykais ir pilno grūdo spagečiais

Paprastasis guliašas