Jautienos guliasas su grietinele
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!
Varškės patiekalai
Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje
Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)
Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas
20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams
Naudingi patarimai jūsų virtuvėje
Kalafiorų salotos su sojos padažu
Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai
Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais
Makaronų ir picos patiekalų receptai
Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui
Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo
Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Paruošimas:
Paruoškite ingredientus guliašui gaminti. Jautieną nuplaukite vandenyje, nupjaukite gyslas ir plėveles. Minkštimą supjaustykite porcijomis, bet ne mažomis.
Nulupkite svogūnus, supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkintą mėsą ir svogūnus sudėkite į katilą ar puodą nepridegančiu dugnu. Įpilkite druskos, užpilkite 500 ml vandens, palikdami 300 ml vėlesniam naudojimui. Padėkite indą ant viryklės ir užvirinkite jo turinį, įjungdami vidutinę ugnį. Būtinai pašalinkite putas nuo paviršiaus – verdant jautieną jų išeis daug! Tada mėsą troškinkite sultinyje, kol ji beveik visiškai išvirs. Supilkite augalinį aliejų ir troškinkite jame suminkštėjusią mėsą apie 2-3 minutes.
Kvietinius miltus įmaišykite į 50 ml šalto vandens ir gautą miltų mišinį supilkite į guliašą. Atsargiai maišydami užvirinkite iki reikiamo tirštumo. Išjunkite šilumą.
Jautienos guliašą su padažu supilstikite į gilų indą/lėkštę arba patiekite iš karto su garnyru prie stalo. Kvieskite visus į degustaciją!

Sultingas jautienos guliašas su padažu
Galite iš anksto išsivirti didelį kiekį guliašo ir užšaldyti induose, o tada tiesiog pašildyti, jei neturite pakankamai laisvo laiko. Guliašas išgelbės atvykus netikėtiems svečiams ar artimiesiems.
Publikuota: 2023-11-08Sultingas jautienos guliašas su padažu yra idealus mėsos priedas prie virtų bulvių ar bulvių košės, makaronų ar keptų daržovių. Gaunasi nepaprastai aromatingas ir skanus patiekalas. Beje, kuo ilgiau troškinsite jautieną, tuo jos skonis bus švelnesnis, tad reikėtų apsišarvuoti kantrybe.
Guliašui rinkitės jautieną, kuri yra šviesiai raudonos spalvos, o ne tamsi. Kuo tamsesnė mėsa, tuo gyvūnas buvo subrendęs, o troškinimas užtruks ilgiau! Galite naudoti tiek pomidorų, tiek paprikos pastą. Puikiai tiks ir naminis keptas pomidorų padažas.

Panašūs receptai
Vengriškas jautienos guliašas kazane
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Senovinis austriškas guliašas su jautiena
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Jautienos troškinys su daržovėmis
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Vengriškas Guliašas
Veršienos guliašas su džiovintais baravykais ir pilno grūdo spagečiais
Paprastasis guliašas
