pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Sveikuoliški grikių kotletai - sveikas ir skanus pasirinkimas

Grikių kotletai

Turėdami vos kelis paprastus ingredientus, galite pasigaminti nuostabų desertą, puikiai tinkantį bet kokiai progai.

Žymės: pyragas

Kalėdinis punšas 8 asm.

Vytaras Radzevičius: Punšas – žiemiškas ir šildantis gėrimas. Pats žodis kilo iš hindi kalbos ir reiškia skaičių „penki“ („panch“), todėl šio gėrimo recepte dažniausiai naudojami penki ingredientai – skirtingos sultys ir prieskoniai. Punšą galima patiekti tiek šiltą, tiek atvėsusį. Kuo ilgiau punšas stovės, tuo daugiau turės skonio ir tuo geriau atsiskleis įdėtų prieskonių savybės. Prieskoniai punšui suteikia išties puikų aromatą, todėl šis gėrimas puikiai sušildo ilgais žiemos vakarais, o svarbiausia – jį išties nesunku pasigaminti.

Žymės: gėrimas, prieskoniai, kalėdinis, punšas, kalėdinis receptas

Moliūginiai zefyrai 10 asm.

Nida Degutienė: Zefyriukai, kuriuos gaminsite, bus ne tik pilni šildančių Kalėdinių prieskonių – cinamono, muskato, imbiero, – bet dar ir paskaninti trintų moliūgų mase. Sandariai uždarytame inde juos galima laikyti mėnesį. Lepintis zefyrais reiktų sakingai, juose tikrai nemažai cukraus! Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli „snieguoto“ skanėsto gabaliukai.

Žymės: moliūgas, desertas, zefyrai

Sveikuoliški kotletai

virtuveje.lt

Sudėtingumas: Lengvas

Siūlome pasigaminti kotletų kitaip. Tai bus sveikuoliški kotletai, pagaminti iš cukinijos ir vištienos faršo. Tikimės, kad jums patiks.

Dar niekas neįvertinoPasiruošimas 20 minutes minsGamyba 30 minutes minsIš viso 50 minutes minsPatiekalas Pagrindinis patiekalasVirtuvė Pasaulio virtuvėPorcijos 4 porcijos

Ingredientai

1x 2x 3x

Gaminimo eiga

Sutarkuojame cukinija ir nusunkiame atsiradusį skystį (kaip darant cepelinus)Smulkiai sutarkuojame parmezano sūrį

Vištienos faršą sumaišome su cukinija, parmezano sūriu, įmušame kiaušinį, dedame garstyčių, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome

Iš gautos masės suformuojame kotletusĮkaitiname orkaitę iki 180-200 laipsnių ir kepame apie 40-50 min.

Pabaigai…

Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.

Recepto raktažodžiai Patiekalai iš vištienos, Vištiena, Vištienos faršo patiekalai, Vištienos patiekalai

TotalPasidalinimų
Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą
Skaityti Komentarus (0)
Kiti receptai
  • 725 peržiūrėjimai(-ų)
  • 1 minutė skaitymo
  • Konservavimas
  • Pagrindinis patiekalas
  • Pasaulio virtuvė
  • Žiemai