pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Virti Plikyti Ryžiai: Receptas ir Patarimai

Virti Plikyti Ryžiai: Receptas ir Patarimai

Biskvito Tešla Pyragui: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Biskvito Tešla Pyragui: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Maisto į namus picų atsiliepimai Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Maisto į namus picų atsiliepimai Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Šventinis Obuolių Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Šventinis Obuolių Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Romualdo Granausko "Duonos Valgytojai": Analizė ir Interpretacija

Romualdo Granausko "Duonos Valgytojai": Analizė ir Interpretacija

Antrekotas ant Grotelių - Tobulo Kepimo Paslaptys

Viena auksinė taisyklė galioja visoms kepimo technikoms kadangi naudojami greiti, aukštos temperatūros metodai, prieš gaminant svarbu įsitikinti, kad mėsa yra kambario temperatūros.

Antrekotas ant Grotelių - Tobulo Kepimo Paslaptys

Saldainiai: nuo vaikystės džiaugsmo iki majų tradicijų

Saldainiai: nuo vaikystės džiaugsmo iki majų tradicijų

Kepti salierai su kiaušiniais: gardus receptas

Kepti salierai su kiaušiniais: gardus receptas

Rūgštynių sriuba su burokėliais: gardus ir maistingas receptas

Rūgštynių sriuba su burokėliais: gardus ir maistingas receptas

Jautienos Salotų Receptai su Marinuotais Svogūnais

Jautienos Salotų Receptai su Marinuotais Svogūnais

Skaniausia pica Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai

Skaniausia pica Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai

Tobulos keptų pievagrybių salotos: paprastas receptas

Tobulos keptų pievagrybių salotos: paprastas receptas

Paprastas Naminio Vyno Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Paprastas Naminio Vyno Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas