pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip pasigaminti KFC stiliaus vištieną savo virtuvėje

Daugiau pietų receptų

  • Sveiki makaronai su pesto
  • Sveiki mėsos kukuliai
  • Sveiki sumuštiniai su lašiša
  • Sveika vištiena kinietiškai
  • Spagečiai su sezamų padažu ir vištiena
  • Tobula lašiša orkaitėje su medaus glaistu
  • Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje su citrininiu padažu

Jeigu patiko šios salotos su vištiena, nepamirškite palikti teigiamo atsiliepimo! Labai įdomu sužinoti apie jūsų patirtį, išbandant šį receptą.

Kiek marinuoti vištieną?

Kaip marinuoti vištieną arba visą vištą kepimui orkaitėje? Pasigaminti vištienos marinatą iš principo nėra sunku. Mes siūlome tik patikrintus marinavimo receptus, nes viską sumaišyti yra visiškai neteisinga, svarbu išlaikyti pusiausvyrą!

Vieno indo vištiena keptuvėje su pievagrybiais ir grietinėlės padažu

Puikus pasirinkimas, kai norisi vakarienę pagaminti greitai, paprastai ir labai skaniai. Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve – lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi.

Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė

Makaronai su vištiena ir citrininiu padažu

Jei citrinos ir makaronų derinys jums skamba neįprastai, pažadame, taip bus tik iki pirmo šių itin kremiškų makaronų kąsnio. Jų skonio ypatingumas - būtent švelni citrinos nata, kurią Bešamelio tipo padažui suteikia žievelė ir truputis sulčių. Valgantys tikriausiai net nesupras, kas duoda padažui to gurmaniškumo, bet mėgausis kiekvienu kąsneliu. Beje, jei grietinėlės po ranka neturite, ją galite keisti pienu. Tokiu atveju padažui sviesto naudokite šiek tiek daugiau (idealu, dvigubai daugiau). Jei norite spalvingiau, papildomai į makaronus tinka įmaišyti žaliųjų žirnelių, špinatų, brokolių ar kitų švelnaus skonio daržovių.

Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Klasikinės Cezario salotos su vištiena

Vištieną padruskiname, pagardiname pipirais ir smulkiai tarkuotu česnaku. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir kepame gerai įkaitintoje grilinėje (arba paprastoje) keptuvėje, kol gražiai apskrus, pilnai iškeps, bet nespės išsausėti.

Reklama41011

Konstruojame salotas. Nedidukes romanines salotas pjauname išilgai šerdies į 6-8 dalis. Jei turima romaninė salota didesnė – jos lapus galima plėšyti rankomis ar pjaustyti peiliu į kąsnio dydžio gabalėlius. Salotas ir džiūvesėlius dosniai suvilgome, ištriname Cezario salotų padažu. Salotas patiekiame su kepta vištiena.

IngredientaiBeata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiAgnė parašė:

Sveiki,
pirmą kartą padažas pagal receptą gavosi tobulas, antrą kartą labai tirštas. Skonis vis vien puikus. Naudojau gryną alyvuogių aliejų. Ar galėjo būti, kad per daug ar per mažai įpyliau alyvuogių aliejaus, nes nematavau šį kartą? Kaip galima paskystinti, be vandens įpylimo?

Ieva parašė:Tai greiciausiai reikia daugiau aliejaus ipilti
Rašyti komentarą