pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Gardūs Varškės Pyrago Receptai

Gardūs Varškės Pyrago Receptai

Havajų pica su kumpiu: receptas ir gaminimo paslaptys

Havajų pica su kumpiu: receptas ir gaminimo paslaptys

Norviliškių pilies istorija

Norviliškių pilies istorija

Kada Valgyti Desertą Po Valgio: Mitybos Specialistų Patarimai

Kada Valgyti Desertą Po Valgio: Mitybos Specialistų Patarimai

Smilkalų Eterinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Smilkalų Eterinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Pyragas su Nutella: Receptas ir Įkvėpimas

Pyragas su Nutella: Receptas ir Įkvėpimas

Baltųjų Virtų Pupelių Kalorijos ir Maistinė Vertė

Baltųjų Virtų Pupelių Kalorijos ir Maistinė Vertė

Kalėdinis pyragas receptai dėžutėje

Kalėdinis pyragas receptai dėžutėje

Kiek laiko virti koldūnus su mėsa?

Aš galvoju, kad reikia leisti jai šiek tiek pailsėti , maždaug 10-15 minučių, nes per tą laiką glitimas pats išbrinks bei pradės formuotis, tada mažiau reikės minkyti, nors minkyti tešlą taipogi yra yra malonus užsiėmimas.

Kiek laiko virti koldūnus su mėsa?

Geri ir blogi angliavandeniai maisto produktuose

Geri ir blogi angliavandeniai maisto produktuose

Pekino Kopūsto Salotos su Kukurūzais: Lengvas ir Gaivus Receptas

Pekino Kopūsto Salotos su Kukurūzais: Lengvas ir Gaivus Receptas

Didžiausi žuvies perdirbėjai Lietuvoje

Didžiausi žuvies perdirbėjai Lietuvoje

Vištienos Kepsneliai su Džiovintais Pomidorais: Itališkas Skonis Jūsų Virtuvėje

Vištienos Kepsneliai su Džiovintais Pomidorais: Itališkas Skonis Jūsų Virtuvėje

Vytinto kumpio rinkinys su stovu ir peiliu: kaip rasti pigiausią variantą neprarandant kokybės?

Vytinto kumpio rinkinys su stovu ir peiliu: kaip rasti pigiausią variantą neprarandant kokybės?

Obuolių Pyragas su Migdolais: Tradicinis Receptas

Obuolių Pyragas su Migdolais: Tradicinis Receptas

Parafino aliejaus nauda ir naudojimas

Parafino aliejaus nauda ir naudojimas

Vištienos kepsneliai su špinatais: gardus receptas

Vištienos kepsneliai su špinatais: gardus receptas