Turinys
- Apkepai 1 (1)
- Aviena 1 (3)
- Blynai blyneliai 1 (8)
- Bulvės bulvytės 1 (10)
- Daržovės žalios keptos virtos 1 (1)
- Desertai 1 (2)
- Duona 1 (4)
- Faršas 1 (14)
- Gėrimai 1 (2)
- Jautiena 1 (7)
- Kalakutiena 1 (2)
- Keksai keksiukai 1 (2)
- Kepenėlės 1 (3)
- Kiauliena 1 (10)
- Kiniečių virtuvė 1 (2)
- Kiti patiekalai 1 (6)
- Kišai mėsos pyragai 1 (1)
- Konservai 1 (10)
- Košės 1 (1)
- Makaronai 1 (2)
- Mieliniai kepiniai 1 (17)
- Miltiniai patiekalai 1 (2)
- Picos 1 (2)
- Pyragai 1 (11)
- Raugo starteris 1 (1)
- Salotos 1 (3)
- Sausainiai 1 (6)
- Sriubos 1 (4)
- Suktinukai įvairūs 1 (9)
- Sumuštiniai suteptiniai suvožtiniai 1 (3)
- Tortai 1 (11)
- Užpilai padažai 1 (1)
- Varškė 1 (1)
- Vištiena 1 (11)
- troškiniai 1 (5)
- Įv. kepti pyragėliai čeburėkai 1 (4)
- Įv. paštetai 1 (2)
- Šalti patiekalai 1 (10)
- Šiaip idėjos 1 (3)
- Žuvies patiekalai 1 (14)
3,5~4kg.vištienos šlaunelių(arba 10stambesnių šlaunelių) 1galvutė česnako 5~6lapeliai 35gr.druskos rupios(kas nemėgstat sūriau, galima dė.
kiaulienos mentės 400gr. morkos 130gr. saldž. paprikos 170gr. poro 30gr. marinuoto agurko 100gr. svogūnai 2 bulvės 4 vidutinės marinu.
Ingredientai
1. Patarimas: Kad patiekalas būtų skanesnis, kiaulienos faršą susimalame patys, nes su pirktiniu rezultatas nebūna toks geras.
2. Iš pradžių faršui skirtus produktus gerai suminkome, padarome nestorus blynelius, patepame su majonezu jų viršų.
3. Tuomet bulves supjaustome mažais kubeliais.
4. Sudedame išvardintus ingredientus, sumaišome, sudedame ant faršo viršaus.
5. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
6. Kepame orkaitėje, kol bulvės pradeda rausti, pabarstome sutarkuotu sūriu ir dar trumpam dedame atgal į orkaitę, kol sūris išsilydys. Skanaujame!
Farso kepsniai su bulvemis
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiMakaronų apkepas su vištiena
Autorius: Aušra Data: 2020-02-18 Mėgstu savaitgalį pasisukioti ilgiau virtuvėje ir paskutiniu metu su pagrindiniu tikslu – pagaminti paruoštukų, kurie leis darbo savaitės periodu šeimyną maitinti naminiu maistu bei tuo pačiu suspėti viską padaryti per pusvalandį …
Farso kepsniai su bulvemis
Pranešimai
Pranešimai
Komentarai
Komentarai