pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Veganiški avižinių dribsnių sausainiai: receptai ir gaminimo būdai

Veganiški avižinių dribsnių sausainiai: receptai ir gaminimo būdai

Piri Pica Kėdainiuose: skaniausia pica tavo mieste!

Piri Pica Kėdainiuose: skaniausia pica tavo mieste!

Salotos su Špinatais: Receptai ir Paruošimo Būdai

Salotos su Špinatais: Receptai ir Paruošimo Būdai

Kaip Teisingai Virti Grikius: Vandens Santykis ir Virimo Laikas

Kaip Teisingai Virti Grikius: Vandens Santykis ir Virimo Laikas

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Laba diena Pirma karta dariau blynus ir ka galiu pasakyti, truputi buvo kiausiniai nevienodi, tai teko dadeti miltu tada su gumuleliais tesla gavos, bet maisiau kiek maisiau net ranka paskaudo, bet visu neisnaikinau, pradejau kepti ir nustebau kaip graziai apskrunda ir kaip skaniai gavos.

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Žiedinių kopūstų salotos su vynuogėmis: gardus ir gaivus receptas

Žiedinių kopūstų salotos su vynuogėmis: gardus ir gaivus receptas

Kokosų aliejus veidui: nauda ir rizika

Kokosų aliejus veidui: nauda ir rizika

Omletas: klasika, kuri niekada nepabosta

Omletas: klasika, kuri niekada nepabosta

Kijevo kotleto kilmės istorija

Kaip sako pranešime žiniasklaidai cituojama prekybos tinklo Iki maisto ekspertė Vilma Juodkazienė, prieš pradedant gaminti, pirmiausiai reikia išsirinkti tinkamą vištienos dalį.

Kijevo kotleto kilmės istorija

Equazen Žuvų Taukai: Nauda, Sudėtis ir Vartojimo Rekomendacijos

Equazen Žuvų Taukai: Nauda, Sudėtis ir Vartojimo Rekomendacijos

Ką valgyti kai karšta: patarimai ir rekomendacijos

Ką valgyti kai karšta: patarimai ir rekomendacijos

Weleda Medetkų Aliejus Kūdikiams: Atsiliepimai ir Apžvalga

Weleda Medetkų Aliejus Kūdikiams: Atsiliepimai ir Apžvalga

Ką valgyti prieš varžybas: Mitybos gidas sportininkams

Ką valgyti prieš varžybas: Mitybos gidas sportininkams

Natūralaus Australijos Arbatmedžio Aliejaus Savybės ir Naudojimas

Natūralaus Australijos Arbatmedžio Aliejaus Savybės ir Naudojimas

Kiaulienos Nugarinė: Populiarumas, Standartai ir Paruošimo Būdai Lietuvoje

Kiaulienos Nugarinė: Populiarumas, Standartai ir Paruošimo Būdai Lietuvoje