pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Belgų Restoranas Vilniuje: Dienos Pietų Meniu Apžvalga

Mūsų restorano idėja - pristatyti geriausius belgų kulinarinius kūrinius ir tai, kuo garsūs belgai.

Rafinuota prancūziškų patiekalų kokybė ir vokiškas dosnumas - būtent tokiomis savybėmis pasižymi belgiška virtuvė.

Šalia puikaus maisto restorane galima ragauti unikalaus belgiško alaus.

Keturios restorano erdvės kuria skirtingą nuotaiką ir primena svarbius belgų kultūrai dalykus.

Restorano Erdvės:

  • PAGRINDINĖ SALĖ MIDIJOS IR ALUS: Joje svarbiausia vieta skiriama nacionaliniam belgų patiekalui - midijoms (moules frites).
  • ALUS IR KOMIKSAI: Greta esančiame bare siūlome atkreipti dėmesį į komiksus, kurie yra svarbi 20 amžiaus belgų kultūros dalis.
  • RŪSIO SALĖ NĖRINIAI IR ŠOKOLADAS: Turbūt esate girdėję apie nuostabiuosius belgiškus nėrinius ir puikų šokoladą?

Dienos Pietų Meniu Restorane „Belgai“

Vienintelis belgiškos virtuvės restoranas Vilniuje verslo pietums siūlo rinktis iš sriubos, salotų ir dviejų antro patiekalo variantų.

Verslo pietų meniu yra keičiamas kasdien.

Pietaudami taurę vandens gausite nemokamai.

Virtuvės šefė - Danutė Lenkevič.

Patiekalai:

  • Midijos su šviežiomis žolelėmis ir skrudintomis bulvytėmis. Kaina - 5,5 Eur.
  • Antiena „Brabant style“, patiekiama su karamelizuotomis cikorijomis, bulvių košės bokšteliu, vyšnių ir alaus padažu. Kaina - 16,80 Eur.
  • Krembriulė su raudonaisiais serbentais, braškėmis, gervuogėmis ir mėtos lapeliais. Kaina - 3,77 Eur.

Kiti restoranai Vilniuje, siūlantys dienos pietus:

Restoranas „Balzac“

Restoranas „Balzac“, Savičiaus g. 7, Vilnius.

Prancūziškos muzikos pripildytame restorane pietų meniu yra keičiamas kas savaitę.

Pietaudami taurę vandens gausite nemokamai.

Virtuvės šefas - Christianas Mathisas.

Meniu:
  • Trinta moliūgų sriuba su skrebučiais. Kartu patiekiamas prancūziškas batonas su žolelių sviestu. Kaina - 2 Eur.
  • „Nicos“ salotos su ančiuviais, tunu, kiaušiniu, pomidorais, gražgarstėmis, kaparėliais, bulvėmis, raudonaisiais svogūnais ir romaninių žolelių padažu. Kaina - 3,80 Eur.
  • Kiaulienos iešmeliai su ryžių bokšteliu, morkomis ir čiobrelių bei rozmarinų padažu. Kaina - 4,95 Eur.

Restoranas „Panama Food Garden“

Restoranas „Panama Food Garden“, Vykinto g.

Šis restoranas mėgsta išbandyti skirtingas pasaulio virtuves, bet labiausiai orientuojasi į pietietišką virtuvę, kurioje dominuoja jūros gėrybės.

Kiekvieną rytą „PanamaFood Garden“ kepa savo duoną.

Verslo pietų meniu yra keičiamas kasdien.

Pietaudami taurę vandens gausite nemokamai.