pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Reikalingi mėsos pjovėjai - įvairių skončių karštai šviežiai! 🍖

Darbas mėsos perdirbimo ceche išpjaustyti skerdieną, valdyti ir kontroliuoti mėsos gaminių formavimo įrenginį, palaikyti tvarką ir švarą, įvairūs kiti darbai ceche.

Reikalingi mėsos pjovėjai - įvairių skončių karštai šviežiai! 🍖

Purus morenginis tortas: paprastas receptas ir gaminimo paslaptys

Purus morenginis tortas: paprastas receptas ir gaminimo paslaptys

Saldainiai su slyvomis ir šokoladu: sudėtis ir GMO

Saldainiai su slyvomis ir šokoladu: sudėtis ir GMO

Sluoksniuotos Tešlos Pyragas su Vištiena: Receptas ir Gaminimo Eiga

Sluoksniuotos Tešlos Pyragas su Vištiena: Receptas ir Gaminimo Eiga

Maistas Išsinešimui: Receptai Ir Tendencijos Lietuvoje

Maistas Išsinešimui: Receptai Ir Tendencijos Lietuvoje

Marinuotų burokėlių salotos: puikus priedas prie stalo

Marinuotų burokėlių salotos: puikus priedas prie stalo

Rafaelo Saldainių Sudėtis: Išsamus Aprašymas

Rafaelo Saldainių Sudėtis: Išsamus Aprašymas

Veršienos troškinys vaikams: kaip paruošti skaniai ir sveikai?

Veršienos troškinys vaikams: kaip paruošti skaniai ir sveikai?

Kaip pasigaminti ghi sviestą namuose

Kaip pasigaminti ghi sviestą namuose

Skumbrė orkaitėje: lengvai pagaminama ir labai skanu

Skumbrė orkaitėje: lengvai pagaminama ir labai skanu

Gardus Kiaulienos Kepenėlių Paštetas: Kaip Pasigaminti Namuose?

Gardus Kiaulienos Kepenėlių Paštetas: Kaip Pasigaminti Namuose?

Baltymai Nėštumo Metu: Nauda ir Rekomendacijos

Baltymai Nėštumo Metu: Nauda ir Rekomendacijos

Miros eterinio aliejaus nauda

Miros eterinio aliejaus nauda

Juodos Duonos Angliavandenių Kiekis: Faktai, Nauda ir Mitai

Juodos Duonos Angliavandenių Kiekis: Faktai, Nauda ir Mitai