
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Pasak mėsininko, brandinta jautiena vienodai perkama visus metus, neturi sezoniškumo, tai daugiau savaitgalio mėsa Daug kas prie namų turi kepsnines, kepa didkepsnius lauke ir rudenį, bet ji tinka gaminti ir keptuvėje arba orkaitėje.