Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
400 gramų faršo 12 riekių virto kumpio 1 riekė batono 1 vienetas svogūnų 1 vienetas raudonosios paprikos 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos šiek tiek pipirų šiek tiek prieskonių mėsai Padažui 150 mililitrų grietinėlės 150 gramų grietinės 150 gramų pomidorų padažo šiek tiek druskos šiek tiek pipirų.
Kad ir kokio ilgumo būtų meniu kiniškuose restoranuose, yra keletas patiekalų, kurie, bent man, yra pagrindiniai kitaip sakant, aš juos labiausiai mėgstu rinktis.