pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

„Stikliai“ restorano degustacinė vakarienė: atsiliepimai ir įspūdžiai

„Stikliai“ restorano degustacinė vakarienė: atsiliepimai ir įspūdžiai

Bulvių auginimas nuo sėklos iki derliaus

Bulvių auginimas nuo sėklos iki derliaus

Trinta Kalafijorų Sriuba: Gurmaniškas Receptas

Trinta Kalafijorų Sriuba: Gurmaniškas Receptas

Purus pyragas su varške ir obuoliais: klasikinis receptas

Purus pyragas su varške ir obuoliais: klasikinis receptas

Pica su sūrio kraštu: receptas ir gaminimo paslaptys

Pica su sūrio kraštu: receptas ir gaminimo paslaptys

Buritai su ryžiais: receptai ir meksikietiškos virtuvės ypatumai

Buritai su ryžiais: receptai ir meksikietiškos virtuvės ypatumai

Rūkytas upėtakis salotose: lengvas ir skanus receptas

Rūkytas upėtakis salotose: lengvas ir skanus receptas

Kaip Valgyti Salotas: Etiketo Vadovas

Kaip Valgyti Salotas: Etiketo Vadovas

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas

Jono Basanavičiaus dienos pietūs: hamburka su sūriu

Jono Basanavičiaus dienos pietūs: hamburka su sūriu

Burnoje Tirpstantis Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Burnoje Tirpstantis Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Sultingi Kalakutienos Krūtinėlės Kepsniai: Paprasti Receptai

Sultingi Kalakutienos Krūtinėlės Kepsniai: Paprasti Receptai

Kopūstų Marinavimas Greitam Valgymui: Paprastas ir Greitas Būdas

Kopūstų Marinavimas Greitam Valgymui: Paprastas ir Greitas Būdas

Dvaro Sūris: Gamyba, Istorija ir Tradicijos Lietuvoje

Dvaro Sūris: Gamyba, Istorija ir Tradicijos Lietuvoje

Sotus vegetariškas lęšių troškinys: lengvas receptas

Sotus vegetariškas lęšių troškinys: lengvas receptas