Kepti vištienos skrandukai orkaitėje
Vištienos skrandukai – nepelnytai pamirštas produktas, kuris tinkamai paruoštas tampa minkštas, sultingas ir nepaprastai skanus. Šis receptas leis iškepti kvapnius ir aromatingus skrandukus orkaitėje, kuriuos pamėgs visa šeima. Marinuoti garstyčių, sojų padažo ir medaus mišinyje, jie įgauna ypatingą skonį ir švelnią tekstūrą.
3 | 1 įvertinimasParuošimo laikas 20 minutes minGaminimo laikas 1 hour val 40 minutes minBendras laikas 2 hours val.Kategorija Kepta mėsa, Mėsos patiekalai, VištienaVirtuvė Pasaulio virtuvėPorcijos 4 asmenimsAlergenaiReklamaVištienos kepenėlės grietinės padaže
Labai švelnios, tirpstančios burnoje kepenėlės su grietine, daržovėmis ir žolelėmis – štai ko jums trūko meniu! Visiems rekomenduoju paprastą vištienos kepenėlių receptą. Vištienos kepenėles nesunku paruošti, ypač jei jos troškintos. Siūlau pabandyti gaminti kepenėles grietinės padaže. Norėdami paruošti kepenėles, mums reikia neriebios grietinės (10-15%), morkų, svogūnų ir prieskonių rinkinio: kardamono, paprikos ir kt. Žiūrėkite žemiau pateiktą receptą!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama

Ingredientai:
1x 2x 3xGaminimo režimas Neleisk ekranui užmigti!Vištienos skrandukus kruopščiai nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Į dubenį su skrandukais įberkite sodą, gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite 20 minučių. Tada nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite.
Į švarius skrandukus įberkite druską, pipirus, rūkytą papriką, vištienos prieskonius, sudėkite majonezą, garstyčias ir smulkintą česnaką. Gerai išmaišykite.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, įmaišykite į marinuotus skrandukus. Uždenkite ir palikite marinuotis šaldytuve per naktį. Taip ilgai marinuoti nebūtina.
Kepimo formą patepkite aliejumi, sudėkite marinuotus skrandukus, uždenkite folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 °C temperatūroje 1 valandą.
Tuo metu paruoškite padažą: sumaišykite sojų padažą, grūdėtąsias garstyčias, medų, citrinos sultis ir vandenį.
Išimkite kepimo formą iš orkaitės, užpilkite paruoštą padažą ir kepkite dar 30–40 minučių, kol skrandukai taps minkšti ir gražiai apskrus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.Į įkaitintą keptuvę, su šaukštu aliejaus ir maždaug trečdaliu sviesto, sudėti smulkintus svogūnus. Juos kepti apie 10 minučių, kol suminkštėja ir pradeda karamelizuotis. Tuo metu sutvarkyti kepenėles: nuplauti ir nupjaustyti visokias kabančias plėveles, jei tokių yra. Nepjaustytas kepenėles suversti į keptuvę, greit apkepti ir supylus vyną, patroškinti, kol jis truputį nugaruos. Tuomet, pilti grietinėlę, berti druskos bei pipirų ir palikti pasitroškinti dar 10 minučių.
Kepenėlių troškinį pilti į kombainą ir sutrinti iki kreminės konsistencijos. Neturėtų jaustis jokių grūdelių, tiesiog švelni ir vientisa masė.
Paruoštą paštetą supilti į indą, kuriame jis bus laikomas. Likusį sviestą ištirpdyti ir nuo viršaus nugriebti susidariusias putas. Į jį suberti truputį smulkintų rozmarino lapelių ir užpilti ant pašteto. Kai viskas iki galo atvės, dėti į šaldytuvą ir geriausia ten, paštetą, palaikyti per naktį.
Vistienos skrandukai receptas
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos skrandukai receptai” rasta receptų 1000Gardusis skrandukų troškinys - greita, taupu ir skanuVištienos skrandukai su svogūniniu padažuNaminis vištienos kepenėlių paštetas
Autorius apie receptą: Tiek receptas, tiek pati pašteto idėja, man labai patiko, todėl ir gaminimas ir valgymas buvo labai smagus ir labai prancūziškas. Betroškinant kepenėles vyne, buvo beveik galima Tiek receptas, tiek pati pašteto idėja, man labai patiko, todėl ir gaminimas ir valgymas buvo labai smagus ir labai prancūziškas. Betroškinant kepenėles vyne, buvo beveik galima matyti eifelio bokštą už lango.
Pašteto gaunasi maždaug litras. (. daugiau) (. mažiau) Greta, Wild Spoons
Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 10500 gramų | vištų kepenėlių |
500 gramų | svogūnų |
200 mililitrų | balto pusiau saldaus vyno |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo |
150 gramų | sviesto |
šiek tiek | rozmarino |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirų |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |