pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Ar galima šaldyti bulvių tarkius?

Ar galima šaldyti bulvių tarkius?

Kaip Brandinti Mėsą - Visi Patarimai ir Metodai

Norint pasiekti optimalų skonį ir tekstūrą, elniena brandinama tai procesas, kai mėsa laikoma specialiomis sąlygomis, kad fermentacija suminkštintų audinius ir išryškintų skonį.

Kaip Brandinti Mėsą - Visi Patarimai ir Metodai

Greitai Paruošiamas Meduolių ir Bananų Tortas

Greitai Paruošiamas Meduolių ir Bananų Tortas

Marinuotas upėtakis: Skanus užkandis arba pagrindinis patiekalas

Marinuotas upėtakis: Skanus užkandis arba pagrindinis patiekalas

Skaniausia marinuota silkė: atraskite tobulą receptą!

Skaniausia marinuota silkė: atraskite tobulą receptą!

Alyvuogių aliejus veido priežiūrai: nauda ir naudojimo būdai

Alyvuogių aliejus veido priežiūrai: nauda ir naudojimo būdai

Imbierinis Kalėdų Namelis: Receptas ir Patarimai

Imbierinis Kalėdų Namelis: Receptas ir Patarimai

Arbata kūdikiams nuo pilvo dieglių

Arbata kūdikiams nuo pilvo dieglių

Kreminiai Makaronai su Šonine ir Sūriu: Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Kreminiai Makaronai su Šonine ir Sūriu: Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Kaip skaniai pasiruošti keptus baravykus žiemai: žingsnis po žingsnio receptas

Kaip skaniai pasiruošti keptus baravykus žiemai: žingsnis po žingsnio receptas

Žvėrienos Salotos: Receptai su Sezoninėmis Daržovėmis

Žvėrienos Salotos: Receptai su Sezoninėmis Daržovėmis

Šonkauliukai Folijoje: Lengvas Būdas Iškepti Skanius Pietus

Šonkauliukai Folijoje: Lengvas Būdas Iškepti Skanius Pietus

Efektyvus dulkėms valyti skirtas aliejus ir priemonės

Efektyvus dulkėms valyti skirtas aliejus ir priemonės

Ar saugu valgyti virtus kiaušinius? Kaip tinkamai juos laikyti?

Ar saugu valgyti virtus kiaušinius? Kaip tinkamai juos laikyti?

Sluoksniuotas pyragas su "Rududu" karamele: gardus receptas

Sluoksniuotas pyragas su "Rududu" karamele: gardus receptas

Tikri lietuviški cepelinai: gaminimo paslaptys ir receptas

Tikri lietuviški cepelinai: gaminimo paslaptys ir receptas

Azijinės centelės eterinio aliejaus nauda odai

Azijinės centelės eterinio aliejaus nauda odai