pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Brokolių Kepimas Ant Grotelių: Skanūs Ir Sveiki Receptai

Norite įkaitinti grilį? Taip, kepimo ant grotelių sezono tikslas - įkvėpti to dūminio, suanglėjusio skonio į viską, ką liečiate. Štai dalykas: kepsninė skirta ne tik mėsainiams ir dešrainiams!

Aleksas ir aš esame didžiuliai grilio gerbėjai. Tiesą sakant, jei tai maistas, tikriausiai bandėme jį kepti ant grotelių! Mums patinka unikalūs dalykai, tokie kaip ant grotelių kepti žiediniai kopūstai ir ant grotelių keptos Cezario salotos, taip pat tradiciniai dalykai, pavyzdžiui, ant grotelių kepta lašiša.

Yra tiek daug ant grotelių keptų vakarienės idėjų ne tik bandelėje. Čia mes surinkome savo mėgstamiausias lengvai keptų vakarienės idėjas! Nuo mūsų pačių geriausių ant grotelių keptų daržovių mėsainių (pažadame!) iki mūsų visada populiarių ant grotelių keptų krevečių taco - manome, kad jums patiks kiekvienas iš jų.

Brokolių Ir Sūrio Kepsneliai: Puikus Vegetariškas Patiekalas

Ieškantiems nekasdieniškų, bet paprastai pagaminamų, vegetariškų pietų ar vakarienės idėjų - rekomenduoju brokolių ir sūrio kepsnelius. Vos keletas ingredientų ir jie paruošti.

Šie kepsneliai labai gardūs ir karšti, ir atšalę, todėl gali būti puikus užkandis ir jūsų pietų dėžutėje. Brokolių kepsneliai labai tiks ne tik su salotomis ar kitais garnyrais, juos taip pat galima panaudoti gaminant vegetariškus „burgerius“.

Ingredientai

  • Brokoliai
  • Sūris
  • Kiaušinis
  • Džiūvėsėliai
  • Svogūnas
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus

Gaminimo Eiga

  1. Puode užverdame vandenį, sudedame supjaustytus brokolius, verdame ~5-7 min., kol brokolis suminkštėja.
  2. Tada išimame iš vandens, sudedame į sietelį ir nuplauname po šaltu vandeniu.
  3. Brokolį sudedame į dubenį, sutriname bulvių trintuvu ir paliekame visiškai atvėsti.
  4. Sūrį sutarkuojame smulkia tarka.
  5. Svogūną nulupame ir susmulkiname.
  6. Brokolius sumaišome su kiaušiniu, sudedame sūrį, džiūvėsėlius, svogūną, pagardiname druska, pipirais ir gerai išmaišome.
  7. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies.
  8. Rankas lengvai sutepame aliejumi ir formuojame apvalius storesnius blynelius. Iš viso turėtumėte gauti ~12 kepsnelių.
  9. Kepsnelius kepame įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrunda.

Socialiniuose tinkluose moterys aktyviai gyvė savo poziciją, ar tai visgi yra duona, ar pyragas. Kaip aš sakau- viskas, iš ko galim pasidaryti basic sumuštinį su dešra ar kitais mėgiamais priedais, yra duona. Na o pyragas, jau prie desertų. Na bet kaip pavadinsi, nepagadinsi, svarbu kad receptas būtų nepagadintas! O jis tikrai geras 🙂

Viena, kepant kvapas įdomus, na, brokolio kvapas 😀 Bet ką norėt, norim maitintis geriau, tai ir nesitikim pavasarinių žibučių ar cukraus pudros aromato, tiesa?