
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Įdarui 1 3 puodelio 80 g riebios grietinėlės 4 kiaušiniai 100 g špinatų lapų, nuplautų, nusausintų ir sukapotų 80 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 svogūnai, smulkinti 160 g vištos krūtinėlės, maltos 1 2 arb.