pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Desertinė Kava ir Arbata: Receptų Įkvėpimas

Desertinė Kava ir Arbata: Receptų Įkvėpimas

5 Mėnesių Kūdikio Mitybos Planas: Viskas, Ką Turite Žinoti

5 Mėnesių Kūdikio Mitybos Planas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Juodieji ryžiai: kaip paruošti šį supermaistą?

Juodieji ryžiai: kaip paruošti šį supermaistą?

Kava ir Arbata: Verslo Rekvizitai Lietuvoje

Kava ir Arbata: Verslo Rekvizitai Lietuvoje

Marinuotos Saldžiosios Paprikos: Vasaros Skonis Žiemą

Marinuotos Saldžiosios Paprikos: Vasaros Skonis Žiemą

Weleda Aliejus Tarpvietei: Natūralus Pasiruošimas Gimdymui

Weleda Aliejus Tarpvietei: Natūralus Pasiruošimas Gimdymui

Gardūs moliūgų blynų receptai

Gardūs moliūgų blynų receptai

Lietiniai Blynai Pagal Beatą Nicholson: Gardūs Receptai Kiekvienai Dienai

Lietiniai Blynai Pagal Beatą Nicholson: Gardūs Receptai Kiekvienai Dienai

Slyvų ir obuolių pyrago receptas

Slyvų ir obuolių pyrago receptas

Kaimiška raugintų kopūstų sriuba: tradicinis receptas

Kaimiška raugintų kopūstų sriuba: tradicinis receptas

Picos valgytojai ir nuomonės apie maisto tinklaraščius

Picos valgytojai ir nuomonės apie maisto tinklaraščius

NORFA Akcijos Mėsos Gaminiams: Geriausi Pasiūlymai Jūsų Stalui

NORFA Akcijos Mėsos Gaminiams: Geriausi Pasiūlymai Jūsų Stalui

Skaniai pavalgyti Vilniuje: restoranų ir kavinių apžvalga

Skaniai pavalgyti Vilniuje: restoranų ir kavinių apžvalga

Sviestiniai Sausainiai su Bananais: Receptas

Sviestiniai Sausainiai su Bananais: Receptas

Kaip Naikinti Bulvių Kenkėjus – Amarus

Kaip Naikinti Bulvių Kenkėjus – Amarus

Graikinių riešutų nauda ir žala: viskas, ką reikia žinoti

Graikinių riešutų nauda ir žala: viskas, ką reikia žinoti

Karšti sumuštiniai su krabų lazdelėmis ir sūriu

Karšti sumuštiniai su krabų lazdelėmis ir sūriu

Tobula antiena: marinavimo paslaptys ir receptai

Tobula antiena: marinavimo paslaptys ir receptai