pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tarpslankstelinio Disko Išvarža: Mityba ir Pratimai

Tarpslankstelinio Disko Išvarža: Mityba ir Pratimai

Sventinis Obuolių Pyragas: Lengvai Paruošiami Receptai

Sventinis Obuolių Pyragas: Lengvai Paruošiami Receptai

Vištienos blauzdėlės su medumi ir soja

Taip marinuoti vištienos blauzdeles užtenka porą valandų ir galima kepti, bet marinuotos per naktį jos bus išraiškingesnio skonio, tad jei yra galimybė marinuoti patariu ilgiau.

Vištienos blauzdėlės su medumi ir soja

„Rūta 1913“ – Rankų Darbo Saldainių Kolekcija

„Rūta 1913“ – Rankų Darbo Saldainių Kolekcija

Purškiamas Kokosų Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Purškiamas Kokosų Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Karšti sumuštiniai su dešra ir sūriu – greitas ir skanus receptas

Karšti sumuštiniai su dešra ir sūriu – greitas ir skanus receptas

Tobulas Žuvies Kepsnys: Kepimo Paslaptys Orkaitėje

Tobulas Žuvies Kepsnys: Kepimo Paslaptys Orkaitėje

Bulvių apkepas su vištiena, pievagrybiais ir sūriu

Bulvių apkepas su vištiena, pievagrybiais ir sūriu

Purškiamas Kokosų Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Purškiamas Kokosų Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Kibinai Su Daržovėmis: Tradicinis Receptas Su Šiuolaikišku Prieskoniu

Kibinai Su Daržovėmis: Tradicinis Receptas Su Šiuolaikišku Prieskoniu

Karamelizuoti Obuoliai: Desertų Karaliai

Karamelizuoti Obuoliai: Desertų Karaliai

Geriausi Žuvų Taukai: Kaip Išsirinkti Kokybišką Produktą?

Geriausi Žuvų Taukai: Kaip Išsirinkti Kokybišką Produktą?

IKI Nuolaidos Mėsai: Savaitės Akcijos ir Pasiūlymai

IKI Nuolaidos Mėsai: Savaitės Akcijos ir Pasiūlymai

Kiniškos Jautienos Salotos: Gurmaniškas Receptas

Kiniškos Jautienos Salotos: Gurmaniškas Receptas

Varškės Tinginys su Oreo Sausainiais: Greitas ir Skanus Desertas

Varškės Tinginys su Oreo Sausainiais: Greitas ir Skanus Desertas

Kibinai Su Daržovėmis: Tradicinis Receptas Su Šiuolaikišku Prieskoniu

Kibinai Su Daržovėmis: Tradicinis Receptas Su Šiuolaikišku Prieskoniu