pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminiai šokoladiniai saldainiai: receptai ir idėjos

Naminiai šokoladiniai saldainiai: receptai ir idėjos

Paprasti mieliniai blynai su sausomis mielėmis: receptas ir patarimai

Paprasti mieliniai blynai su sausomis mielėmis: receptas ir patarimai

Keptos krevetės džiūvėsėliuose: greitas ir paprastas receptas

Keptos krevetės džiūvėsėliuose: greitas ir paprastas receptas

Rapsų aliejaus nauda kosmetikoje

Rapsų aliejaus nauda kosmetikoje

Beatos Kepti Šonkauliukai: Lengvai Pagaminamas Ir Skanus Receptas

Beatos Kepti Šonkauliukai: Lengvai Pagaminamas Ir Skanus Receptas

Jogurtinis Biskvitas: Receptai ir Patarimai

Jogurtinis Biskvitas: Receptai ir Patarimai

Ar saugu valgyti sviestą po galiojimo datos?

Ar saugu valgyti sviestą po galiojimo datos?

Bulvės Įdarytos Faršu: Puikus Būdas Nustebinti Artimuosius

Bulvės Įdarytos Faršu: Puikus Būdas Nustebinti Artimuosius

Marinuotos morkos korėjietiškai: receptas ir patarimai

Marinuotos morkos korėjietiškai: receptas ir patarimai

Vakuume Laikomų Bulvių Gamyba ir Reikalavimai

Vakuume Laikomų Bulvių Gamyba ir Reikalavimai

Sveikiausi aliejai plaukams: rūšys ir nauda

Sveikiausi aliejai plaukams: rūšys ir nauda

Plekšnė Kepta Folijoje: Receptai ir Patarimai

Plekšnė Kepta Folijoje: Receptai ir Patarimai

Varškės Suflė Receptas

Varškės Suflė Receptas

Kepta Silkė Alaus Tešloje: Traškus ir Gardus Receptas

Kepta Silkė Alaus Tešloje: Traškus ir Gardus Receptas

Kedrų eterinio aliejaus "Young Living" naudojimas: aromaterapijos galia

Kedrų eterinio aliejaus "Young Living" naudojimas: aromaterapijos galia

Skanūs Patiekalai Iš Kiaulienos Kumpio Be Kaulo Receptai

Skanūs Patiekalai Iš Kiaulienos Kumpio Be Kaulo Receptai

Keptos menkės filė receptai

Keptos menkės filė receptai

Geriausi Padažai prie Vištienos Kepsnio

Varškės užtepėlę padažui naudojome, nes ji, nors pagaminta iš 97 varškės, yra tobulai kremiška, lengvai pikantiško skonio, o karštyje išlaiko konsistenciją ir struktūrą, todėl puikiai tinka karštų patiekalų gamybai.

Geriausi Padažai prie Vištienos Kepsnio

Rūgščios Padažų Idėjos prie Mėsos Patiekalų

Skrebučiai su sardine ir kiaušiniu tai patiekalas, kurio pagrindą sudaro traškus duonos pagrindas, kvapnus česnako aromatas ir švelnus sardinių bei kiaušinių įdaras.

Rūgščios Padažų Idėjos prie Mėsos Patiekalų

Beatos Virtuvės Receptas: Sotus ir Gardus Troškinys

Beatos Virtuvės Receptas: Sotus ir Gardus Troškinys