pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi Smulkinto Kiaulienos Kumpio Receptai - Skanių Patirčių Gidas

Smulkintas kiaulienos kumpis receptai

Kiaulės (kiaulienos) kumpis - vertinama mėsa, gaunama iš kiaulės užpakalinių šlaunų. Iš kiaulienos kumpio galima gaminti beveik visus kiaulienos patiekalus, dešras, kotletus, kepsnius, šašlyką ir t.t. Skaityti daugiau >>

Čanachai su kiauliena ir kopūstaisCukinijų apkepasDuonos pyragas su cukinijomis, kumpiu ir mocarelaGarstyčiose marinuotas kumpisGlazūruotas kiaulienos kumpis orkaitėjeGreitos morkų salotos su kumpiuGriežinėliai su sūriu, kiauliena ir sezamaisGuliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkaisItališki karšti sumuštiniai orkaitėjeKarštas plovasKepenėlių blyneliai

Smulkintas kiaulienos kumpis receptai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “patiekalai is kiaulienos kumpio be kaulo” rasta receptų 1000Keptas kumpis su kauluKeptas kiaulienos kumpis su medaus glazūra

Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys

Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome kiaulienos prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.

Tuo tarpu supjaustome daržoves: saliero šaknį, bulvę, papriką, pomidorą, svogūną ir česnaką smulkiname kubeliais, morką ir čili pipirą - plonais griežinėliais.

Keptuvėje aliejuje pakepiname kiaulienos gabalėlius iš visų pusių. Tada dedame juos į troškintuvę.
Taip pat sudedame smulkintas daržoves, įpilame apie pusę litro vandens, kad apsemtų mėsą ir daržoves, įberiame druskos ir įpilame porą šaukštų alyvuogių aliejaus.
Troškintuvę uždengiame dangčiu ir statome ant ugnies. Kartais pamaišant troškiname apie 30 minučių, kol visos daržovės taps minkštos. Prieš išjungiant ugnį sumetame petražolių ir lauro lapelius, uždengiame ir dar minutę patroškiname.

Reklama:

Sultingas kiaulienos kumpis su garnyru

Kiaulienos kumpio ruošimui naudojami ne tik įprasti ingredientai, tačiau ir medus, baltojo vyno actas. O garnyrui paruošti įdedame vieną ar dvi citrinas su tarkuota žievele, kas priduoda dar ypatingesnių skonių akordų šiam sultingam kumpiui.

  • Kiaulienos kumpis 2 kg
  • Citrinos ir citrinos žievelė 1 vnt
  • Česnakai 3 vnt
  • Bulvės 400 g
  • Medus 2 šaukštas (-ai)
  • Morkos 300 g
  • Petražolės Pagal skonį
  • Svogūnas 1 vnt
  • Baltojo vyno actas 3 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Čili pipirai Pagal skonį
  1. Smulkintą česnaką sumaišyti su medumi, actu, prieskoniais bei druska ir gauta mase gerai ištrinti mėsą.
  2. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, pusę svogūnų porcijos sudėti į indą, uždėti mėsą ir užbarstyti likusiais svogūnais. Indą uždengti ir padėti į šaldytuvą 5 val.
  3. Mėsą be marinato bei svogūnų padėti ant kepimo skardos ir pakepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Tada aplaistyti mėsą išsiskyrusiu skysčiu, supilti marinatą be svogūnų ir dar pakepinti apie 15-20 min.
  4. Supjaustytas bulves sudėti į skardą prie mėsos, aplaistyti mėsos sultimis ir kepti dar 15 min. Tada sudėti morkas ir kepti 20-25 min. Mėsą periodiškai aplaistyti sultimis.
  5. Petražoles ir česnaką susmulkinti, sumaišyti su tarkuota citrinos žievele. Šiuo prieskonių mišiniu apibarstyti prieš patiekiant. Skanaus.