pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Kaip kepti mėsą orkaitėje - patarimai ir gudrybės

Tiesa, dėl specialių auginimo sąlygų jų ir kaina būna didesnė, o viščiukai broileriai iš Lietuvos ūkių yra ekonomiškesnis variantas , aiškina prekybos tinklo mėsos technologas Gintaras Bačkovas.

Kaip kepti mėsą orkaitėje - patarimai ir gudrybės

Melisos Eterinio Aliejaus Nauda: Aromatas, Poveikis Sveikatai ir Naudojimas

Melisos Eterinio Aliejaus Nauda: Aromatas, Poveikis Sveikatai ir Naudojimas

Bicių Sirupas: Receptas ir Nauda

Bicių Sirupas: Receptas ir Nauda

Makaronai su Faršu ir Pievagrybiais: Klasikinis Receptas

Makaronai su Faršu ir Pievagrybiais: Klasikinis Receptas

Gaivi Rabarbarų Sriuba su Makaronais: Vasaros Skonis Jūsų Lėkštėje

Gaivi Rabarbarų Sriuba su Makaronais: Vasaros Skonis Jūsų Lėkštėje

Kokosų Aliejus: Nauda, Panaudojimas ir Derinimas su Kava

Kokosų Aliejus: Nauda, Panaudojimas ir Derinimas su Kava

Picos Kepimas: Prieskoniai, Receptai ir Patarimai

Picos Kepimas: Prieskoniai, Receptai ir Patarimai

Tobulo Gardumo Kiaulienos Šonkauliukai Orkaitėje

Tobulo Gardumo Kiaulienos Šonkauliukai Orkaitėje

Blynai su obuoliais: paprastas ir skanus receptas

Blynai su obuoliais: paprastas ir skanus receptas

Velingtono kepsnys: prabanga Jūsų stalui

Velingtono kepsnys: prabanga Jūsų stalui

Skanių Špinatų Padažo Receptas Prie Vištienos

Varškės užtepėlę padažui naudojome, nes ji, nors pagaminta iš 97 varškės, yra tobulai kremiška, lengvai pikantiško skonio, o karštyje išlaiko konsistenciją ir struktūrą, todėl puikiai tinka karštų patiekalų gamybai.

Skanių Špinatų Padažo Receptas Prie Vištienos