pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Pyragas su Mažai Miltų: Lengvas ir Gaivus Desertas

Pyragas su Mažai Miltų: Lengvas ir Gaivus Desertas

Gardūs plekšnės kepsnio receptai Big Green Egg kepsninėje

Gardūs plekšnės kepsnio receptai Big Green Egg kepsninėje

Žuvis, kuri išlieka po ledu: viskas, ką reikia žinoti

Žuvis, kuri išlieka po ledu: viskas, ką reikia žinoti

Morenginiai Sausainiai su Kokosais: Lengvas ir Skanus Receptas

Morenginiai Sausainiai su Kokosais: Lengvas ir Skanus Receptas

Kaip Juda Maisto Medžiagos ir Energija Mitybos Grandinėje

Kaip Juda Maisto Medžiagos ir Energija Mitybos Grandinėje

Kodėl virtos bulvės tampa lipnios?

Kodėl virtos bulvės tampa lipnios?

Virtas marinuotas jautienos liežuvis: receptai ir patarimai

Virtas marinuotas jautienos liežuvis: receptai ir patarimai

Vyniotinis Viliotinis: Nostalgiškas Receptas

Vyniotinis Viliotinis: Nostalgiškas Receptas

"Čiau Italija": Itališkos picerijos kultūra Lietuvoje

"Čiau Italija": Itališkos picerijos kultūra Lietuvoje

Kalėdinis Pyragas: Neringos Receptai ir Patarimai

Kalėdinis Pyragas: Neringos Receptai ir Patarimai

Kepenėlės: kaip kepti, kad būtų skanu ir sveika

Kepenėlės: kaip kepti, kad būtų skanu ir sveika

Rauginti Kopūstai Sergant Podagra: Ar Tai Geras Pasirinkimas?

Rauginti Kopūstai Sergant Podagra: Ar Tai Geras Pasirinkimas?