pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ar reikia folijos kepant picą orkaitėje? Patarimai ir gudrybės

Ar reikia folijos kepant picą orkaitėje? Patarimai ir gudrybės

Tortilijos su Vištiena ir Pupelėmis - Gardus ir Sveikas Receptas

Vištieną nuplauname, nusausiname, pabarstome prieskoniais, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir kepame ant keptuvės aukštoje kaitroje po keletą minučių iš kiekvienos pusės, kol iki galo iškeps.

Tortilijos su Vištiena ir Pupelėmis - Gardus ir Sveikas Receptas

Kaip Valgyti Salotas: Etiketo Vadovas

Kaip Valgyti Salotas: Etiketo Vadovas

Žalios dešrelės keptos orkaitėje: receptas ir patarimai

Žalios dešrelės keptos orkaitėje: receptas ir patarimai

Azijietiško Vištienos Troškinio Receptai

Azijietiško Vištienos Troškinio Receptai

Pilnavertė Mityba: Kas Tai ir Kodėl Ji Svarbi

Pilnavertė Mityba: Kas Tai ir Kodėl Ji Svarbi

Paruoštas maistas į namus – puiki dovana Jūsų artimiesiems

Paruoštas maistas į namus – puiki dovana Jūsų artimiesiems

Marinuoti pomidorai: geriausias receptas žiemai

Marinuoti pomidorai: geriausias receptas žiemai

Baltymai: Kas Tai Yra, Privalumai Ir Šaltiniai

Baltymai: Kas Tai Yra, Privalumai Ir Šaltiniai

Salotos su konservuotais avinžirniais: receptai ir idėjos

Salotos su konservuotais avinžirniais: receptai ir idėjos

Šiaulių Mėsos Kombinato Istorija

Šiaulių Mėsos Kombinato Istorija

Bulvių ketvirčiai keptuvėje: receptas ir gaminimo paslaptys

Bulvių ketvirčiai keptuvėje: receptas ir gaminimo paslaptys

Cukinijų Pyrago Receptas su Kumpiu

Cukinijų Pyrago Receptas su Kumpiu

Agurklės aliejus: nauda, savybės ir panaudojimas

Agurklės aliejus: nauda, savybės ir panaudojimas

Medaus ir citrinos padažas: receptas ir patarimai

Medaus ir citrinos padažas: receptas ir patarimai