Maltos mesos suktinukai su sonine
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “mesos suktinukai su sonine” rasta receptų 1000Kepti maltos mėsos suktinukai su šonineVištienos filė suktinukai su šonineMėsos suktinukai
Reklama
Suformuojame suktinukus.
Kepame keptuvėje pavartydami iš visų pusių apie 7min.
Reklama
Kepimui į pabaigą įpilame grietinėlę ir du šaukštus pomidorų padažo.
Galiausiai įpilame 1 šaukštą sojų padažo.
Šaltinis: povar.ru
Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
Ačiū už jūsų įvertinimą!
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
Lašišos sriuba
Maltos mėsos kotletai padaže
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Vištienos krūtinėlė orkaitėje
Reklama
Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
Ačiū už jūsų įvertinimą!
Receptai pagal paskirtį
Rekomenduojami receptai
Šokoladinis pyragas iš avinžirnių miltų
Kotletai su sūriu ir pomidorais
Vištienos kotletai
Klasikinis kiaulienos guliašas
Paprastas plovas su kiauliena
Vištienos suktinukai su sūriu

Traškūs vištienos kukuliai su sūriu orkaitėje
Nuostabus patiekalas, kuris vakarienę ar pietūs pavers įspūdingais. Šie kukuliai nuostabiai atrodo ir yra be galo skanūs! Paruošti visai nesunku, o tiekti labai tiks su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Kiaulienos nugarinės suktinukai su maltos mėsos įdaru pievagrybių padaže (Zrazai)
Išsisaugokite:
Šventiniams vasario 16-osios pietums gaminau kiaulienos suktinukus su maltos mėsos įdaru pievagrybių padaže, kuriuos patiekiau su keptomis bulvytėmis ir salotomis, gavosi tikrai labai skanūs pietūs.
Aštuoniems suktinukams paruošti reikės:
Maltos mėsos įdarui:
- 400 g. malto kiaulienos kumpio
- 1 kiaušinio
- 1 nedidelės raudonos paprikos
- Šiek tiek poro
- Saujos svogūnų laiškų
- Druskos, maltų kvapiųjų pipirų ar mėgiamų prieskonių pagal skonį

Reikalingi ingredientai:
Malta mėsa300 gramųSvogūnai1 vnt (vidutinio dydžio)ČesnakaiKiaušinis1 vntAliejus2 šaukštaiDruskapagal skonįJuodieji pipiraipagal skonįDžiūvėsėliai1 šaukštasDžiovinti žalumynaiŠoninėGrybai100 gramųReklamaGaminimo eiga
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Grybus supjaustykite griežinėliais ir suberkite į keptuvę su svogūnais. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes maišydami, nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Reklama3. Faršą suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius ir džiovintas žoleles, išmaišykite.
4. Faršą pasūdykite, pipiruokite, suberkite pakepintus grybus ir susmulkintą česnaką. Viską gerai išmaišyti ir išplakti faršą iki tankios masės.

Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji
Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Mėsos suktinukai: ir gardu, ir gražu. Receptai
Į mėsos pjausnį įvynioti galima bet kokį įdarą, pakepinti, patroškinti – ir turėsite puikų patiekalą, kuris skanus bus ir kitą dieną pašildytas. O gal išmėginsite ir kitokius receptus?
Vištienos suktinukai su bazilikais ir kumpiu / Neringos Kalasauskaitės nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidą4 asmenimsPagaminsite per 1 val. 40 min.Įvertinkite:3.3 / 30ReceptasIngredientaiJautiena : 800.00 g (minkšta šviežia)Agurkai : 4.00 vnt. (kieti marinuoti agurkėliai)Garstyčios : 4.00 arbat. š.Svogūnai : 2.00 vnt.Citrinos : 1.00 vnt. (pusės citrinos sultys)Druska : 1.00 valg. š. (pagal skonį mėsai ir padažui)Juodieji pipirai : 1.00 arbat. š. (pagal skonį, šviežiai malti, mėsai ir padažui)Porai : 1.00 vnt.Aliejus : 1.00 st. (aptepti ir kepti)Morkos : 1.00 vnt. (padažui)Salierai : 1.00 vnt. (padažui)Jautienos sultinys : 300.00 ml (padažui)Vynas : 100.00 ml (raudonas - padažui)Sviestas : 1.00 valg. š. (padažui)Krakmolas : 1.00 valg. š. (padažui)Čiobreliai : 10.00 g (pagal skonį, padažui)Kaip gaminti1. Jautieną nuplaukite, labai gerai nusausinkite. Mėsą supjaustykite maždaug 200 g gabalėliais. Juos šiek tiek padaužykite ranka ir, uždengusi kepimo popieriumi, švelniai pamuškite, kad mėsa suminkštėtų.
Fotolia nuotr. / Jautienos paruošimas |
