pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Riešutų Sviestas: Privalumai ir Trūkumai

Riešutų Sviestas: Privalumai ir Trūkumai

Kaip Virti Pievagrybius: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Pievagrybius: Receptai ir Patarimai

Kotletai su Grikiais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli snieguoto skanėsto gabaliukai.

Kotletai su Grikiais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Kaip Virti Minkštai Kiaušinius: Patarimai ir Gudrybės

Kaip Virti Minkštai Kiaušinius: Patarimai ir Gudrybės

Kas yra rafinuotas aliejus ir kuo jis skiriasi nuo nerafinuoto?

Kas yra rafinuotas aliejus ir kuo jis skiriasi nuo nerafinuoto?

Avinžirniai su Spirgučiais: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Avinžirniai su Spirgučiais: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Beatos Šokoladainis: Saldus savaitgalio desertas

Beatos Šokoladainis: Saldus savaitgalio desertas

Gardžios daržovių salotos žiemai: paprasti ir skanūs receptai

Gardžios daržovių salotos žiemai: paprasti ir skanūs receptai

Paprastai Kepti Obuoliai: Jaukus Rudens Skonis Jūsų Namuose

Paprastai Kepti Obuoliai: Jaukus Rudens Skonis Jūsų Namuose

Kepti karveliai: receptai ir patarimai gurmaniškam patiekalui

Kepti karveliai: receptai ir patarimai gurmaniškam patiekalui

Zuvų kotletai receptas - mėgstamiausių patiekalų skanumas!

Buvau nusipirkusi jos šaldytos, tad per porą valandų ji atitirpo, dar turėjau iš vakaro virtų bulvių, tad lengvą vakarienę paruošti buvo gana paprasta ir greita.

Zuvų kotletai receptas - mėgstamiausių patiekalų skanumas!

Ar Galima Vartoti Pasibaigusio Galiojimo Žuvų Taukus?

Ar Galima Vartoti Pasibaigusio Galiojimo Žuvų Taukus?

Kepta Višta su Obuoliais: Šventinis Patiekalas Visai Šeimai

Kepta Višta su Obuoliais: Šventinis Patiekalas Visai Šeimai