pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Ricinos aliejus paakiams: nauda ir naudojimas

Ricinos aliejus paakiams: nauda ir naudojimas

Grybų Padažas Kotletams: Receptai ir Patarimai

Grybų Padažas Kotletams: Receptai ir Patarimai

Tobuli Tarkiniai Cepelinai su Mėsa - Autentiškas Lietuviškas Receptas

Iš gerai išminkytos bulvių masės drėgnomis rankomis formuojame norimo dydžio didžkukulius ant delno išplojame apie 1 cm storio blyną, dedame įdaro, apspaudžiame jį bulvių mase, delnais apglostome didžkukulius, kad paviršius būtų glotnus, lygus, be įtrūkimų.

Tobuli Tarkiniai Cepelinai su Mėsa - Autentiškas Lietuviškas Receptas

Skanūs užkandžiai prie alkoholio: receptai ir patarimai

Skanūs užkandžiai prie alkoholio: receptai ir patarimai

Saldyta juros lydeka: ką skanaus pagaminti?

Saldyta juros lydeka: ką skanaus pagaminti?

Sveikuoliškų Kopūstų Salotų Receptai

Sveikuoliškų Kopūstų Salotų Receptai

Velykinis pyragas su kepenėlėmis: receptas

Velykinis pyragas su kepenėlėmis: receptas

Ivano Arbata: Siauralapio Gauromečio Gydomosios Savybės

Ivano Arbata: Siauralapio Gauromečio Gydomosios Savybės

Juoda Ruginė Duona: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Nauda

Juoda Ruginė Duona: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Nauda

Taukmedžio Sviesto Savybės

Taukmedžio Sviesto Savybės

Gardūs ir Paprasti Morkų Pyrago Receptai

Gardūs ir Paprasti Morkų Pyrago Receptai