pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vištienos salotos su salierais ir obuoliais

Vistienos salotos su salierais ir obuoliais

Crostini su brie sūrio kremu ir aviečių uogieneAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “rukytos vistienos salotos su ananasais” rasta receptų 1000Gaivios vištienos salotos su ananasaisRūkytos vištienos salotos su konservuotais ananasaisVištienos salotos su vynuogėmis - labai skanios!

12 salotų su vištiena receptų: nuo lengvų ir gaivių iki derinio su bulvėmis

Daržovių bei vaisių salotos suteikia energijos ir įvairių naudingų medžiagų – visi žinome, jog valgyti jas sveika. O kad toks patiekalas suteiktų ir sotumo, gautumėte tokių organizmui reikalingų baltymų, papildykite jas vištiena. Tam puikiai tinka ir specialiai iškeptas ar išvirtas paukštienos gabaliukas, ir likučiai po sočių vakar dienos pietų.

Šaltinis:Kopūstų salotos su vištiena / Vida Press nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 10 Mėsa Vaisiai Paukštiena Receptai Vištiena Daržovės Kulinarija Salotos Maistas Patiekalai2 asmenimsPagaminsite per 15 min.Įvertinkite:3.3 / 93ReceptasIngredientaiVištiena : 150.00 g (virtos vištienos filė)Salotos : 100.00 g (ledkalnio)Persikai : 150.00 g (konservuoti)Džiovintos slyvos : 150.00 gGraikiniai riešutai : 50.00 gDruska : 1.00 žiupsnelisJuodieji pipirai : 1.00 žiupsnelis (malti)Bazilikai : 1.00 arbat. š. (žiupsnelis džiovintų)Majonezas : 1.00 valg. š.Grietinė : 1.00 valg. š.Kaip gaminti

1. Salotos lapus suplėšykite, konservuotus persikus ir vištienos krūtinėlę supjaustykite gabalėliais.

2. Salotas, persikus ir vištieną išdėliokite lėkštėje, suberkite džiovintas slyvas, graikinius riešutus, sukrėskite majonezą bei grietinę, pagardinkite pipirais, džiovintas bazilikais, pasūdykite ir išmaišykite.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti

Salotos su vištiena ir salierais

Salierai – originalaus aitroko aromato ir pikantiško kartaus skonio augalas. Jo gumbai, stiebai ir žalumynai dedami į patiekalus ne tik dėl to, kad suteiktų originalių skonio natų: šis produktas yra nepaprastai naudingas. Reguliariai vartojant gerina virškinimą, stiprina kaulus, palaiko normalią širdies veiklą, didina bendrą organizmo tonusą. Dažniausiai augalas dedamas į užkandžius ir salotas. Pavyzdžiui, išbandykite salotas su vištiena ir salierais.

Ingredientai:

  • Vištienos filė – 700 g;
  • Saliero stiebas – 450 g;
  • Obuoliai – 2 vnt.;
  • Laimas – 1 vnt.;
  • Imbieras – 1 a.š.;
  • Žemės riešutų sviestas – 2 v.š.;
  • Sojų padažas – 2 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus – 1 a.š.;
  • Lydytas sviestas – 1 a.š.;
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį;
  • Druska – pagal skonį.

Vištienos ir salierų salotas nesunku pasigaminti namuose, jei tiksliai atliksite recepte nurodytus veiksmus.

Paruoštas vištienos ir salierų salotas patiekite iškart po paruošimo, taip naudojami ingredientai išliks kuo traškesni. Šis patiekalas išsiskiria originaliu gaiviu skoniu, kurį sukuria sultingų produktų gausa: aštrūs salierai, rūgštūs obuoliai. Jie papildo švelnią vištienos filė. Žemės riešutų sviesto ir sojų padažo padažas suteikia azijietiško skonio.