pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kalakutiena: skanūs ir sveiki patiekalai visai šeimai

Kalakutiena: skanūs ir sveiki patiekalai visai šeimai

Žalioji ir juodoji arbata: fermentacijos skirtumai ir nauda sveikatai

Žalioji ir juodoji arbata: fermentacijos skirtumai ir nauda sveikatai

Paskutinės Vakarienės Alegorijos Reikšmė

Paskutinės Vakarienės Alegorijos Reikšmė

Šventiniai kalėdiniai sausainiai: receptai, kurie privers nusišypsoti!

Šventiniai kalėdiniai sausainiai: receptai, kurie privers nusišypsoti!

Jautienos marinavimas pagal Beatos receptą

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Jautienos marinavimas pagal Beatos receptą

Vieno Karto Valgymas: Nauda ir Rizika

Vieno Karto Valgymas: Nauda ir Rizika

Smulkiai Pjaustyti Vištienos Kepsneliai - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Visada yra geriau pasigaminti pačiam sveikai ir produktą užšaldyti, negu pirkti jau paruoštą, bet su įvairiausiais priedais, kurių mes tikrai nenorime valgyti.

Smulkiai Pjaustyti Vištienos Kepsneliai - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Gaspadinės Čirviniai Blynai: Tradicinis Receptas

Gaspadinės Čirviniai Blynai: Tradicinis Receptas

Naminis Pomidorų Padažas Žiemai: Kaip Pasigaminti Skaniai ir Paprastai

Naminis Pomidorų Padažas Žiemai: Kaip Pasigaminti Skaniai ir Paprastai

Rekomenduojami Mėsos Porcijų Dydžiai: Kaip Neperlenkti Lazdos?

Rekomenduojami Mėsos Porcijų Dydžiai: Kaip Neperlenkti Lazdos?

Sausų pusryčių receptai ir idėjos

Sausų pusryčių receptai ir idėjos

5 sekundžių taisyklė: mitas ar tiesa?

5 sekundžių taisyklė: mitas ar tiesa?

Imbierinių Sausainių Glajaus Receptai: Tobulas Šventinis Papuošimas

Imbierinių Sausainių Glajaus Receptai: Tobulas Šventinis Papuošimas

Tuno salotos su bananais ir greipfrutais: receptas ir naudingos savybės

Tuno salotos su bananais ir greipfrutais: receptas ir naudingos savybės