Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Lazanijos gamybą pradedame nuo bolonezės padažo į puodą įpilame alyvuogių aliejaus, suberiame smulkiai supjaustytus morką, svogūną, papriką ir nuluptą saliero kotą.
Pasaulyje tikriausiai nėra geriau žinomo itališko žodžio už pizza , na o pica, be jokių abejonių, yra mūsų tikrų tikriausias nacionalinis patiekalas.