pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lengvi ir sotūs cukinijų apkepų receptai: Idėjos pietums ar vakarienei

Lengvi ir sotūs cukinijų apkepų receptai: Idėjos pietums ar vakarienei

Kaip vytinti kumpį namuose

Kaip vytinti kumpį namuose

Kodėl Lietiniai Blynai Guminiai: Priežastys ir Sprendimai

Kodėl Lietiniai Blynai Guminiai: Priežastys ir Sprendimai

Ant Grotelių Kepta Šoninė: Receptai ir Patarimai

Ant Grotelių Kepta Šoninė: Receptai ir Patarimai

Marijampolės restoranų apžvalga: nuo "Pizza Jazz" ištakų iki šiandienos

Marijampolės restoranų apžvalga: nuo "Pizza Jazz" ištakų iki šiandienos

Bananiniai keksiukai su šokolado gabaliukais

Bananiniai keksiukai su šokolado gabaliukais

Naminės Duonos Minkymo Technika: Žingsnis po Žingsnio

Naminės Duonos Minkymo Technika: Žingsnis po Žingsnio

Saldi sriuba su kleckais – receptas iš vaikystės

Saldi sriuba su kleckais – receptas iš vaikystės

Orkaitėje Keptų Burokėlių Receptai

Orkaitėje Keptų Burokėlių Receptai

Kuo skiriasi žydas nuo picos meme

Kuo skiriasi žydas nuo picos meme

Keptos bulvės su malta mėsa ir grietine: receptas

Keptos bulvės su malta mėsa ir grietine: receptas

Pjaz Dienos Sriuba: Tradicinis Receptas

Pjaz Dienos Sriuba: Tradicinis Receptas

Sriuba iš miltų ir kruopų: Tradicijos ir nauda

Sriuba iš miltų ir kruopų: Tradicijos ir nauda

Tortilija su įdaru: receptai kiekvienam skoniui

Tortilija su įdaru: receptai kiekvienam skoniui

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Ant jau iškepusio dėkite po didelį šaukštą mėsos masės ir suvyniokite kad neliktų mėsos, siūlau ją suskirstyti į tiek dalių, kiek iškepsite blynelių.

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Naminės Duonos Minkymo Technika: Žingsnis po Žingsnio

Naminės Duonos Minkymo Technika: Žingsnis po Žingsnio

Nekeptas Varškės Pyragas su Braškėmis: Lengvas ir Gaivus Vasaros Desertas

Nekeptas Varškės Pyragas su Braškėmis: Lengvas ir Gaivus Vasaros Desertas

Naminės Duonos Minkymo Technika: Žingsnis po Žingsnio

Naminės Duonos Minkymo Technika: Žingsnis po Žingsnio

Pačiulių Eterinio Aliejaus Savybės ir Naudojimas

Pačiulių Eterinio Aliejaus Savybės ir Naudojimas

Žirnių sriuba su alumi: receptas ir skonio paslaptys

Žirnių sriuba su alumi: receptas ir skonio paslaptys