
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Na, 5 žingsnyje viskas labai aiškiai parašyta - Kepkite uždengtą iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, atidenkite ir kepkite dar 40 - 60 minučių.
Tiesa, gaminu ją pagal save su vištiena, šitake vietoje baltųjų grybų ir kiaušiniais, tačiau pats sriubos aromatas išlieka panašus į tai, ką kartais užsisakome kinų restorane.