pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobulas Mėsos Kepsnys: Kaip Pasiekti Minkštumą ir Skanų Skonį

Tobulas Mėsos Kepsnys: Kaip Pasiekti Minkštumą ir Skanų Skonį

Gardus varškės pyragas su obuoliais: receptas ir patarimai

Gardus varškės pyragas su obuoliais: receptas ir patarimai

Šokoladiniai desertai su vaisiais ir sausainiais: receptų įvairovė

Šokoladiniai desertai su vaisiais ir sausainiais: receptų įvairovė

Nekepti Pyragai: Receptai su Sausainiais

Nekepti Pyragai: Receptai su Sausainiais

Žuvys: Netikėti Faktai apie Šį Zodiako Ženklą

Žuvys: Netikėti Faktai apie Šį Zodiako Ženklą

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Ceilono Arbatos Rūšys ir Nauda

Ceilono Arbatos Rūšys ir Nauda

Makaronai su grybų padažu pagal Beatos virtuvę

Makaronai su grybų padažu pagal Beatos virtuvę

Žuvis, kuri išlieka po ledu: viskas, ką reikia žinoti

Žuvis, kuri išlieka po ledu: viskas, ką reikia žinoti

Beatos kotletai su perlinėmis kruopomis - skanumas ir paprastumas viename patiekale

Svogūną pakepinti keptuvėje ant trupučio aliejaus iki bus gražios auksinės spalvos, tada įdėti kapotą česnaką ir tarkuotą morką, dar porą minučių pakepti.

Beatos kotletai su perlinėmis kruopomis - skanumas ir paprastumas viename patiekale

Gardūs plekšnės kepsnio receptai Big Green Egg kepsninėje

Gardūs plekšnės kepsnio receptai Big Green Egg kepsninėje

Raudonųjų greipfrutų eterinio aliejaus nauda

Raudonųjų greipfrutų eterinio aliejaus nauda

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Kruopų mišinys: receptai ir patarimai

Kruopų mišinys: receptai ir patarimai