Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Mėsa atkeliauja tik iš patikimų, aukščiausius auginimo standartus atitinkančių tiekėjų, o sūrių asortimente tiek mažųjų Lietuvos sūrininkų, tokių kaip Sūrio džiazas ar Ostvalds gaminiai, tiek visame pasaulyje vertinami užsienio gamintojų produktai sūriai su trumais, vynuogių lapais, kaštonais, pistacijomis ir kiti.
Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.