pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vieno Kasnio Sumuštiniai: Receptai ir Įkvėpimas Jūsų Šventėms

Vieno Kasnio Sumuštiniai: Receptai ir Įkvėpimas Jūsų Šventėms

Šalavijų arbata: nauda ir atsargumo priemonės

Šalavijų arbata: nauda ir atsargumo priemonės

Vištienos Filė Kepsneliai: Traškūs ir Sultingi Receptai

Vištienos Filė Kepsneliai: Traškūs ir Sultingi Receptai

Žuvies Sūdymo Būdai: Nuo Tradicinių Iki Šiuolaikinių Metodų

Žuvies Sūdymo Būdai: Nuo Tradicinių Iki Šiuolaikinių Metodų

Trupininis pyragas su braškėmis – nepakartojamas desertas

Trupininis pyragas su braškėmis – nepakartojamas desertas

Otas: kas tai per žuvis ir kaip ją skaniai paruošti?

Otas: kas tai per žuvis ir kaip ją skaniai paruošti?

Balsiai ir kiti Vilniaus priemiesčiai: atstumų įkaitai ir gyvenimo kokybės paieškos

Balsiai ir kiti Vilniaus priemiesčiai: atstumų įkaitai ir gyvenimo kokybės paieškos

Kiaulienos taukai: ar tikrai sveika? Faktai ir mitai

Kiaulienos taukai: ar tikrai sveika? Faktai ir mitai

Kiaulienos troškinys su avinžirniais: receptas

Kiaulienos troškinys su avinžirniais: receptas

Atnaujintas Riešutų Duonos Receptas

Atnaujintas Riešutų Duonos Receptas

Pievagrybių ir Pomidorų Salotų Receptai: Gaivumas ir Paprastumas Jūsų Stalui

Pievagrybių ir Pomidorų Salotų Receptai: Gaivumas ir Paprastumas Jūsų Stalui

Sultinys kepimo rankovėje: receptas ir gaminimo paslaptys

Sultinys kepimo rankovėje: receptas ir gaminimo paslaptys

Virtos mėsos pašteto receptas

Virtos mėsos pašteto receptas

Makaronų lizdeliai su mėsa: paprastas ir greitas receptas

Makaronų lizdeliai su mėsa: paprastas ir greitas receptas