pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Marinuoti Antaniniai Obuoliai: Tradicinis Lietuviškas Skanėstas

Marinuoti Antaniniai Obuoliai: Tradicinis Lietuviškas Skanėstas

Šokoladinis ganašas: universalus kremas jūsų pyragams ir desertams

Šokoladinis ganašas: universalus kremas jūsų pyragams ir desertams

Keptos Duonos Tortai Marijampolė: Receptai ir Lietuvos Miestų Kulinariniai Simboliai

Keptos Duonos Tortai Marijampolė: Receptai ir Lietuvos Miestų Kulinariniai Simboliai

Įdaryta Cukinija: Receptai ir Patarimai

Įdaryta Cukinija: Receptai ir Patarimai

Bulvių auginimas nuo sėklos iki derliaus

Bulvių auginimas nuo sėklos iki derliaus

Topinambų Virimo Laikas ir Kiti Naudingi Patarimai

Topinambų Virimo Laikas ir Kiti Naudingi Patarimai

„Radviliškio duona“: Istorija, tradicijos ir meilė duonai

„Radviliškio duona“: Istorija, tradicijos ir meilė duonai

800 kalorijų dieta: nauda, rizika ir pavyzdinis meniu

800 kalorijų dieta: nauda, rizika ir pavyzdinis meniu

Pyragai Motinos Dienai: Receptai, Kurie Nudžiugins Jūsų Mamą

Pyragai Motinos Dienai: Receptai, Kurie Nudžiugins Jūsų Mamą

Žuvies kukuliai pomidorų padaže: skanus ir lengvas patiekalas

Žuvies kukuliai pomidorų padaže: skanus ir lengvas patiekalas

Marinuoti agurkai su peletrūnu: receptai ir patarimai

Marinuoti agurkai su peletrūnu: receptai ir patarimai

Color Vista Plaukų Dažai: Atsiliepimai ir Apžvalga

Color Vista Plaukų Dažai: Atsiliepimai ir Apžvalga

Burnoje Tirpstantis Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Burnoje Tirpstantis Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Biskvitinis vyniotinis su uogiene: tobulas receptas ir patarimai

Biskvitinis vyniotinis su uogiene: tobulas receptas ir patarimai

Braškių Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Braškių Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys