
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Pavyksta labai skanūs, švelnaus skonio, bet tokie, kurių sunku atsivalgyti, taip jau turbūt būna su tuo paprastumu - tobulumas, kuriam sunku atsispirti.
Kad niekas yra tie šalčiai juk jie praeis, niekas yra tie šlapi nuo netikėtų snaigių plaukai juk jie išdžius, niekas yra net baloms neatsparūs batai nereikia daryti problemų ten, kur jos tokios mažytės, kad beveik nematai.
Dedame kopūstą į gilų dubenį, pridedame ataušusius svogūnus, 2 kiaušinius, druską, manų kruopas, žalumynus pas mane džiovinti ir prieskonius pagal skonį.
Aš visad būnu ta, kuri priedų nori visokių ir kuo daugiau, bet turim šeimoje ir veikėją, kuris valgo tik vištieną ir nieko daugiau pirštais nerodysim, bet galit pabandyt atspėt , šypt.