pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Smėlinis obuolių pyragas: tradicinis receptas

Smėlinis obuolių pyragas: tradicinis receptas

Žuvis ir bulvytės Anglijoje: istorija ir tradicijos

Žuvis ir bulvytės Anglijoje: istorija ir tradicijos

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa ir bulvėmis

Rekomenduoju gaminti arba visiškai iš raugintų kopūstų, arba iš dalies raugintų kopūstų ir iš dalies šviežių kopūstų švieži kopūstai užtruks ilgiau, bet rezultatas bus subtilesnio skonio patiekalas.

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa ir bulvėmis

Obelų žiedų arbatos nauda

Obelų žiedų arbatos nauda

Skanūs įdaryti makaronai grietinėlės padaže: receptas šeimos vakarienei

Skanūs įdaryti makaronai grietinėlės padaže: receptas šeimos vakarienei

Ryžiai su brokoliais ir kumpiu: receptai ir idėjos

Ryžiai su brokoliais ir kumpiu: receptai ir idėjos

Arbatos gamybos lyderiai pasaulyje

Arbatos gamybos lyderiai pasaulyje

Vištienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai iš Beatos Virtuvės

Vištienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai iš Beatos Virtuvės

Džiovinti obuoliai orkaitėje: žingsnis po žingsnio

Džiovinti obuoliai orkaitėje: žingsnis po žingsnio

Kaip skaniai paruošti šaldytus virtus bulvių cepelinus?

Kaip skaniai paruošti šaldytus virtus bulvių cepelinus?

Kava su pienu: nauda ir žala sveikatai

Kava su pienu: nauda ir žala sveikatai

Kalėdiniai linkėjimai: pavyzdžiai, įkvėpimai ir idėjos

Kalėdiniai linkėjimai: pavyzdžiai, įkvėpimai ir idėjos

Naminis Pomidorų ir Paprikų Padažas: Receptas ir Panaudojimo Būdai

Naminis Pomidorų ir Paprikų Padažas: Receptas ir Panaudojimo Būdai

Eukalipto eterinio aliejaus naudojimas kūdikiams: nauda, rizika ir saugios alternatyvos

Eukalipto eterinio aliejaus naudojimas kūdikiams: nauda, rizika ir saugios alternatyvos

Moliūgų Troškinys Pietums: Gardūs Receptai

Moliūgų Troškinys Pietums: Gardūs Receptai