Pačiame Klaipėdos centre įsikūrusio viešbučio "Navalis" restoranas savo lankytojus stebins naujovėmis.
Atnaujintas meniu artėjant šiltajam sezonui
Artėjant šiltajam sezonui, restorano "Navalis" virtuvės šefas Tadas Paulauskas atnaujino meniu. "Artėjant pavasariui, dažnas renkasi lengvesnį ir gaivesnį maistą pietums. Mūsų virtuvės komanda dienos pietų patiekalų asortimentą papildė įvairiomis šviežiomis salotomis su gardžiais priedais ir pagardais.
Dienos pietų pasiūlymai
Klientų patogumui dienos pietų meniu bei kainos skelbiamos ir "Navalio" interneto svetainėje. Beje, dienos pietų meniu atspausdintas ir pirmajame valgiaraščio puslapyje. Trečiadienį restorane buvo siūloma žirnių sriuba, jautienos nugarinė, menkės filė ir "Penne" makaronai su vištiena.
Bet mes ne apie tai, mes - apie dienos pietus. Jie - puikūs. Su bulvių koše, balto vyno padažu, citrina ir šparaginėmis pupelėmis patiekta menkė - viena skaniausių žvejų mieste Klaipėdoje (primenu projekto esmę - skonio reikalas).
"Navalis" išskirtinumas
Kiekviena maitinimo įstaiga stengiasi išsiskirti ne tik maistu. Manau, kad "Navalis" išsiskiria dar ir stalų serviravimu - neįprasti įrankiai bei duona, atnešama suvyniota į šilkines servetėles. Anksčiau su kolegomis ne kartą teko pietauti šiame restorane ir padavėjas visada pasiūlydavo šviežiai maltų pipirų iš malūnėlio. Šįkart niekas to nepasiūlė.
Virtuvės šefo požiūris
Paklaustas, koks yra firminis jos patiekalas, T.Paulauskas netuščiažodžiavo. "Visi jie - firminiai. Kiekvienas profesionalas turi savo unikalų stilių - tam tikrą gaminimo techniką. Restoranų virtuvės jau seniai nebedirba iš tų senųjų technologinių receptų knygų, o savo srities profesionalai ieško savitų, naujų sprendimų.
Pusryčių meniu
Gera dienos pradžia neįsivaizduojama be gardžių pusryčių. Pusryčiams juos gaminame su sūdyta lašiša, kaparėliais ir varškės kremu, su mocarela arba tunu ir virtu kiaušiniu be lukšto, kuris išsilieja ant sumuštinio suteikdamas pikantišką skonį.Meniu, be minėtų patiekalų, siūlomos šviežiai spaustos vaisių sultys, įvairių rūšių košės, varškė, blyneliai, kiaušinių patiekalai. Taip pat lankytojai spėjo pamėgti naminį tepamą kreminės tekstūros vištienos kepenėlių paštetą. Pusryčiaujantieji "Navalyje" gaus tikrą energijos užtaisą geram pusdieniui. "Open" sumuštiniai itin populiarūs Skandinavijos šalyse. Ingredientai yra parenkami pagal kiekvieno skonį ir fantaziją.
Kitos paslaugos ir pasiūlymai
Ieškantiems, kur įsimintinai praleisti savo šventę, "Navalis" turi patrauklų pasiūlymą. Viešbutyje švenčiantiesiems gimtadienį suteikiama 15 proc. nuolaida meniu patiekalams. "Pavyzdžiui, balandį vyksiančioms vestuvėms vieni jaunavedžiai pageidavo išskirtinai vegetariško meniu. "Išvažiuojamuosiuose renginiuose tiekiame restoraninio lygio patiekalus, įvairius užkandžius. Viešbučio "Navalis" direktorė Diana Adomauskienė pažymėjo, jog restorano komanda yra vienintelė Klaipėdoje atrinkta dalyvauti prestižiniame Prancūzijos gastronominiame renginyje "Goutde France".
Restoranas "Marilyn M"
Kaip tikriausiai jau spėjai suprasti, po restorano pavadinimu slepiasi ikoniškoji Marilyn Monroe, kuri puikiai žinojo, kaip vakarėlį padaryti nepamirštamą! Būtent šios Amerikos legendos įkvėpta, restoraną įkūrė ir jam vadovauja Margarita, supratusi, kad Klaipėdoje trūksta tokios vietos, kurioje leisti laiką galėtų brandi publika: pasipuošti, romantiškai pavakarieniauti ir pasilinksminti. Savaitgaliais restoranas „Marilyn M“ virsta įsimintino vakaro erdve, kurioje kiekvieną penktadienį ir šeštadienį skamba gyva muzika. Sekmadieniais nuo 12 iki 16 val. restorane siūlomi itin plataus meniu vėlyvieji pusryčiai, o darbo dienomis nuo 12 iki 15 val. čia galima pasimėgauti subalansuotais, kokybiškais dienos pietumis. Be to, restorane siūloma švęsti asmenines šventes ar įmonės vakarėlius. Kur rasti: H. Manto g.