pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jānis Joņevs: Kūrybos ir Apsakymo "Žaidimas" Apžvalga

Jānis Joņevs: Kūrybos ir Apsakymo "Žaidimas" Apžvalga

Weleda Aliejus Tarpvietei: Natūralus Pasiruošimas Gimdymui

Weleda Aliejus Tarpvietei: Natūralus Pasiruošimas Gimdymui

Ar Jautiena Yra Karviena: Kaip Atrinkti Kokybišką Mėsą?

Ar Jautiena Yra Karviena: Kaip Atrinkti Kokybišką Mėsą?

Kava su kardamonu: nauda ir žala

Kava su kardamonu: nauda ir žala

Weleda Kamelijų Aliejus: Apžvalga ir Atsiliepimai

Weleda Kamelijų Aliejus: Apžvalga ir Atsiliepimai

Japonijos žaliosios arbatos importo muitai ir pasaulinės prekybos tendencijos

Japonijos žaliosios arbatos importo muitai ir pasaulinės prekybos tendencijos

Šašlykų kepimo tradicijos Nidoje: nostalgija ir vasaros skonis

Šašlykų kepimo tradicijos Nidoje: nostalgija ir vasaros skonis

Balandžiai be mėsos - skanūs ir sveiki receptai

Gal šis receptas daugumai jau seniai žinomas, bet aš jį buvau visai pamiršus, paskutiniu metu gamindavau arba tinginio balandėlius arba tradicinius, bet po to prisiminiau, kad ir taip kažkada gamindavau ir nereikia nerimauti, kad balandėliai neprisviltų.

Balandžiai be mėsos - skanūs ir sveiki receptai

Kiaulienos suktinukai: originalus ir skanus patiekalas

Kiaulienos suktinukai: originalus ir skanus patiekalas

Įvairūs Koldūnų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Interpretacijų

Įvairūs Koldūnų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Interpretacijų

Užkepti Lietiniai Blyneliai Orkaitėje: Sodrus ir Gardus Receptas

Užkepti Lietiniai Blyneliai Orkaitėje: Sodrus ir Gardus Receptas

Ukrainietiškas plovas orkaitėje: gardus receptas su kiauliena ir bulvėmis

Ukrainietiškas plovas orkaitėje: gardus receptas su kiauliena ir bulvėmis

Pica Namuose Alytus: Apžvalgos ir Atsiliepimai

Pica Namuose Alytus: Apžvalgos ir Atsiliepimai

Tradiciniai lenkiški saldumynai: receptai ir kulinarinis paveldas

Tradiciniai lenkiški saldumynai: receptai ir kulinarinis paveldas