pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

„Uoksas“ ir „Snobas“: Gurmaniški vėlyvieji pusryčiai Kaune

„Uoksas“ ir „Snobas“: Gurmaniški vėlyvieji pusryčiai Kaune

Levandų aliejaus naudojimas

Levandų aliejaus naudojimas

Tinginys: klasika, kurią mėgsta visi – tradicinis receptas

Tinginys: klasika, kurią mėgsta visi – tradicinis receptas

Avienos Lajaus Panaudojimas Maisto Gamyboje

Avienos Lajaus Panaudojimas Maisto Gamyboje

Pačiulių Eterinio Aliejaus Savybės ir Naudojimas

Pačiulių Eterinio Aliejaus Savybės ir Naudojimas

Vištienos sparneliai su Teriyaki padažu: receptas

Vištienos sparneliai su Teriyaki padažu: receptas

Ar Sveika Vytinta Mėsa?

Taip pat svarbu žiūrėti, kaip ją ruošiame, nes reikia vengti pridegusios mėsos, nes ji yra kancerogeniška; padažų dėl tuščių kalorijų kiekio ir žalios mėsos dėl pavojų sveikatai, su kuriais susiduriame.

Ar Sveika Vytinta Mėsa?

Sveiki ir Skanūs: Atraskite Nekeptų Receptų Pasaulį

Sveiki ir Skanūs: Atraskite Nekeptų Receptų Pasaulį

Vakarienė Tamsoje Viešbutyje „Daugirdas“: Pojūčių Kelionė Kaune

Vakarienė Tamsoje Viešbutyje „Daugirdas“: Pojūčių Kelionė Kaune

Gyvas maistas: receptai energijai ir gerai savijautai

Gyvas maistas: receptai energijai ir gerai savijautai

Vištienos ir rukolos salotų receptai

Vištienos ir rukolos salotų receptai

Šilkinis moliūgų pyragas: nepamirštamas rudens skonis

Šilkinis moliūgų pyragas: nepamirštamas rudens skonis

Gardūs Kepsniai su Sūriu ir Pomidorais: Lengvas Receptas

Gardūs Kepsniai su Sūriu ir Pomidorais: Lengvas Receptas

Ketogeninė Dieta – Alternatyvus Būdas Vaikų Epilepsijos Priepuoliams Mažinti

Ketogeninė Dieta – Alternatyvus Būdas Vaikų Epilepsijos Priepuoliams Mažinti

Šalto Spaudimo Grikių Aliejus Kepimui: Privalumai ir Panaudojimas

Šalto Spaudimo Grikių Aliejus Kepimui: Privalumai ir Panaudojimas