pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiaulienos marinavimas su actu: receptai ir patarimai

Kiaulienos marinavimas su actu: receptai ir patarimai

Geriausias aliejus kepimui: ką svarbu žinoti

Geriausias aliejus kepimui: ką svarbu žinoti

Ar Per Velykas Galima Valgyti Mėsą?

lt anksčiau dar pabrėžė, kad dažnai žmonėms reikia paaiškinti, jog pasninkas Katalikų bažnyčioje vyksta tik dvi dienas per metus ir nėra susijęs su Kalėdomis.

Ar Per Velykas Galima Valgyti Mėsą?

Neapolis: istorija, kultūra ir pica

Neapolis: istorija, kultūra ir pica

Orkaitėje Kepta Jautienos Sprandinė: Minkšta ir Skani Mėsa

Orkaitėje Kepta Jautienos Sprandinė: Minkšta ir Skani Mėsa

Muštas jautienos kepsnys: minkštas ir sultingas

Muštas jautienos kepsnys: minkštas ir sultingas

Pyragų Technologijų Egzamino Reikalavimai Lietuvoje

Pyragų Technologijų Egzamino Reikalavimai Lietuvoje

Avienos Marinavimas - Skanių Receptų Kolekcija

Galiausiai foliją nuimkite arba plačiai atverkite, jeigu šonkauliai kepė susukti į foliją , orkaitę vėl įkaitinkite iki maksimalios temperatūros, įjunkite grilį ir dar 5 min.

Avienos Marinavimas - Skanių Receptų Kolekcija

"Odesa" restoranas Kaune: atsiliepimai ir įspūdžiai

"Odesa" restoranas Kaune: atsiliepimai ir įspūdžiai

Kada Geriausia Valgyti Riešutus?

Kada Geriausia Valgyti Riešutus?

Mėsos marinavimas su rozmarinu: receptai ir patarimai

Mėsos marinavimas su rozmarinu: receptai ir patarimai

Kroketų su sūriu ir mėsa receptai

Kroketų su sūriu ir mėsa receptai

Varškės ir špinatų derinys: skanus ir naudingas patiekalas

Varškės ir špinatų derinys: skanus ir naudingas patiekalas

Grotelių Kepimo Pasirinkimai: Nuo Žuvies Iki Mėsos

Grotelių Kepimo Pasirinkimai: Nuo Žuvies Iki Mėsos

Gardžios krabių lazdelių salotos: lengvi receptai kiekvienai dienai

Gardžios krabių lazdelių salotos: lengvi receptai kiekvienai dienai

Orkaitėje kepti obuoliai: greitas ir gardus receptas

Orkaitėje kepti obuoliai: greitas ir gardus receptas

Kiek kalorijų turi kepti varškėčiai?

Kiek kalorijų turi kepti varškėčiai?