Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Paruoštoje kepimui mėsoje aštriu peiliu įstrižai padarykite kelias įpjovas, įterpkite ten lašinukus naudojau šaldytus, nes mėsa buvo pakankamai pasūdyta , dėkite į kepimo rankovę ir į orkaitę.
Būtent dėl šios priežasties esame paruošę platų jautienos pasirinkimą nuo smulkintos jautienos, jautienos mentės pjausnių, sprandinės su pomente, kumpio be kaulo ar šonkauliukų.
Iš abiejų pabarstome šviežiai sumaltais juodaisiais pipirais tuo tarpu druską dėsim, kai mėsa jau keps keptuvėje druska ištraukia skysčius, geriau kad jų daugiau pasiliktų mėsoje, todėl sūdome paskutinę minutę.