
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Paprasčiausias iš galimų variantų imtis bet kokio dydžio karkasą, atsargiai patrinti su druska viduje ir išorėje, suvynioti į pergamentą už norite - galite į celofaną, bet turės būti eteryje , stora priveržkite virvelių ir pakabinti į spintą arba garaže, jei ji nėra tvaikas Benzinas.