pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Sriuba su kalakutienos kukuliais - skanios tradicijos puošmena

Sriuba su kukuliais

Niekas niekada neatsisakys paragauti auksinės, kvapnios sriubos lėkštės su kukuliais ir daržovių gabalėliais. Neišsižadėk sau malonumo ir tu! Mėsos kukuliai yra populiarus patiekalas daugelyje šalių. Mėsos kukuliai ypač mėgstami Švedijoje, nes ten jie yra tradicinis nacionalinis patiekalas ir vadinami „mėsytėmis“. Sriuba, virta su kukuliais, tvirtai užėmė savo vietą ant mūsų stalo.

Paskirtis: Sriubų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Daržovės / # MėsaReklama

Sriuba su makaronais ir mėsos kukuliais

Autorius apie receptą: Šį kartą dalinuosi labai paprasta ir skania sriuba. Seniai, jau iš viso šeimynai neviriau sriubos, tad ištaisiau padėtį! Šį kartą dalinuosi labai paprasta ir skania sriuba. Seniai, jau iš viso šeimynai neviriau sriubos, tad ištaisiau padėtį! Andželika

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4
450 gramų maltos mėsos
150 gramų makaronų (apytikriai)
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
3 vienetai pomidorų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kreminio sūrio
1 lapelis lauro lapų
pagal skonį prieskonių mišinio (mėgstamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų

Sultinio ingredientai

  • Mėsa – 200 g
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Bulvės – 5 vnt.
  • Lauro lapas – 1 vnt.
  • Juodųjų pipirų žirneliai – pagal skonį
  • Druska – pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai. šaukštai
  • Sviestas – 1 valgomasis šaukštas. lovos
  • krapai (neprivaloma)
  • Sultinio kubeliai – 1 vnt.

Koldūnų sriuba, kurią daugelis prisimena iš vaikystės

Gaminimo eiga:

  1. Į smulkintą kalakutieną suberkite džiūvėsėlius, druską ir pipirus, muškite kiaušinį ir gerai išminkykite.
  2. Darykite mažus, vieno kąsnio kukulius ir iškepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Padėkite šiltai.
  3. Daržoves sriubai supjaustykite nedideliais kubeliais, sudėkite į puodą su sultiniu ir virkite, kol išvirs daržovės.
  4. Išvirusias daržoves sutrinkite trintuvu.
  5. Į sutrintą sriubą supilkite grietinėlę, suberkite muskato riešutą,smulkintus krapus, druską ir pipirus, pavirkite kelias minutes.
  6. Išvirus sriubai supilstykite į dubenėlius, įdėkite po kelis kalakutienos kukuliukus ir patiekite.

Skanių atradimų!