pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobulos keptų pievagrybių salotos: paprastas receptas

Tobulos keptų pievagrybių salotos: paprastas receptas

Juodieji Ryžiai: Receptai ir Kaip Virti

Juodieji Ryžiai: Receptai ir Kaip Virti

Kalakutienos Krūtinėlė Folijoje: Receptai ir Patarimai

Kalakutienos Krūtinėlė Folijoje: Receptai ir Patarimai

Sumuštinių Receptai: Idėjos ir Įkvėpimai

Sumuštinių Receptai: Idėjos ir Įkvėpimai

Mėsos kukuliai su raugintais kopūstais

Mėsos kukuliai su raugintais kopūstais

Arabinių Jazminaičių (Jasminum sambac) Eterinio Aliejaus Savybės

Arabinių Jazminaičių (Jasminum sambac) Eterinio Aliejaus Savybės

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Majonezas: Kalorijos, Poveikis ir Sveikesnės Alternatyvos

Majonezas: Kalorijos, Poveikis ir Sveikesnės Alternatyvos

Vakarienė Tamsoje: Unikali Dovanos Idėja

Vakarienė Tamsoje: Unikali Dovanos Idėja

Sveiko Maisto Kukurūzų Miltų Blynai: Receptai ir Patarimai

Sveiko Maisto Kukurūzų Miltų Blynai: Receptai ir Patarimai

Rūgštynių sriuba su burokėliais: gardus ir maistingas receptas

Rūgštynių sriuba su burokėliais: gardus ir maistingas receptas

Menkių Kepenų Aliejus: Nauda Kepenims ir Bendrai Organizmo Sveikatai

Menkių Kepenų Aliejus: Nauda Kepenims ir Bendrai Organizmo Sveikatai

Granatų padažas: pritaikymas ir nauda virtuvėje

Granatų padažas: pritaikymas ir nauda virtuvėje