pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Baltas kotletų padažas - lengvas ir skanus receptas

Baltas padažas su grietinėle

2024/01/19 pagal valgome

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Kaip pagaminti baltą padažą su grietine jau esu pasakojusi, o šį kartą papasakosiu variantą su grietinėle. Aš labai mėgstu šį švelnų padažą, kurio receptą atradau jau senokai. Galiu pasakyti, kad originalumas slypi paprastume. Šis labai paprastai pagaminamas baltas padažas bet kokį patiekalą padaro fantastišku! Toks baltas padažas itin tiks prie … Skaityti toliau

Padažas kotletams

Sultingi ir kvapnūs kotletai, o su mėgstamu garnyru – kas gali būti skaniau už šį patiekalą. O jei į kotletus įpilsite skanaus padažo, eilinė vakarienė pavirs tikra švente kūnui ir sielai. Manau, kad beveik visi labai mėgsta kotletus ir gamina juos gana dažnai, tačiau jei norite, kad skonis būtų ryškesnis ir sodresnis, papasakosiu, kaip paruošti padažą kotletams. Toks nedidelis priedas ne tik pagerins bet kokių kotletų skonį, bet ir išgelbės jus nuo situacijos, jei jie pasirodys šiek tiek sausi. Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Paskirtis: Padažų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Daržovės / # MiltaiReklama

padažas prie kotletų

Paruošimas: 30 min Porcijos: 6 Šis džiovintų grybų padažas iš baravykų (galite keisti pievagrybiais), pagamintas su grietinėle, mano šeimai itin tinka prie pačių įvairiausių mėsos kepsnių. Net ir tas įprastas, kartais jau kiek pabodęs karbonadas ar mėsos kepsnys atgyja visai naujomis bei kitokiomis, dar neskanautomis skonio gamomis. Taipogi toks padažas tinka ir prie įvairių vištienos … Skaityti toliau

Baltas padažas prie keptos žuvies ar kotletų su agurkais

Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai / Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai
Paskelbė: Lankytojas13 Sausio 2025

Šis baltas padažas yra puikus pasirinkimas prie keptos žuvies, kotletų ar net kitų baltymų šaltinių. Jo gaivus ir lengvas skonis suteikia patiekalui šviežumo ir papildomo skonio. Graikiškas jogurtas, krapai ir marinuoti agurkai kartu su citrinos sultimis sukuria idealią pusiausvyrą tarp rūgštumo ir švelnumo, o medus arba klevų sirupas prideda malonaus saldumo. Toks padažas puikiai papildys žuvies ar kotletų patiekalus ir suteiks jiems ypatingo skonio.

Kodėl šis padažas naudingas sveikatai?

Šis baltas padažas yra ne tik skanus, bet ir naudingas dėl jame esančių ingredientų. Graikiškas jogurtas turi daug baltymų ir probiotikų, kurie padeda stiprinti žarnyno florą ir gerina virškinimą. Marinuoti agurkai turi mažai kalorijų ir yra geras šaltinis vitaminų A ir C. Krapai praturtina šį padažą maistinėmis medžiagomis, tokiomis kaip vitaminai A, C ir K, ir turi antimikrobinių savybių. Citronų sultys yra puikus vitamino C šaltinis, padedantis stiprinti imuninę sistemą, o medus turi natūralių antibakterinių ir priešuždegiminių savybių. Tai sveikas ir maistingas papildymas įvairiems patiekalams!