pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi patiekalai su maltos vištienos krūtinėlėmis

Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji

Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Skanūs maltos vištienos kotletai

Mano šaldytuve beveik visada yra sultingų ir maistingų kotletų. Per porą sekundžių juos galima pašildyti ir patiekti su bet kokiu patiekalu. Papasakosiu kaip iškepti skanius maltos vištienos kotletus. Vištienos kotletus galima paruošti iš krūtinėlės, tada jie bus dietiniai. Galima naudoti bet kokias vištienos dalis. Kotletus galima paruošti iš anksto, o tada pašildyti. Į juos dedama įvairių daržovių, žolelių, prieskonių. Jie kepami keptuvėje, kepami orkaitėje arba garuose.

Paskirtis: Pietų receptai

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena

Reklama

Traškūs vištienos kukuliai su sūriu orkaitėje

Nuostabus patiekalas, kuris vakarienę ar pietūs pavers įspūdingais. Šie kukuliai nuostabiai atrodo ir yra be galo skanūs! Paruošti visai nesunku, o tiekti labai tiks su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis.

Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Ką dar iš faršo? 43 skanūs ir nesudėtingi maltos mėsos patiekalai

Nors iš maltos mėsos dažniausiai esame pratę kepti kotletus, tai - labai universalus ingredientas, kuris tinka ir kaip patiekalo pagrindas, ir kaip įdaras. Ne veltui mėgstamas bene visų šalių virtuvėse, o didžiulis jo privalumas - iškepa greičiau nei įprasta mėsa.

Žvalgotės idėjų gardžiai vakarienei ar pietums? Siūlome rinktis net iš 43 puikių, kvapnių ir labai skanių patiekalų receptų!

Maltos vistienos krutineles patiekalai

Patiekalai iš vištienos krūtinėlės

Krūtinėlė - vištos dalis, kuri kartais nemėgstama dėl to, kad dažnai linkusi džiūti. Tam, kad vištienos krūtinėlės išliktų sultingos, jas geriausia kepinti su sviestu ant ypač lėtos ugnies. Ir vieną, ir kitą krūtinėlių pusę apiberti druska ir pipirais ir sudėti keptuvėn odele žemyn į gerai pakaitinta sviestą. Taip pat, dar kitas būdas, kad krūtinėlė išliktų sultingas - jas įdaryti.

Įdarytas vištienos kepsnys su sūriu

Šis lengvas įdarytos vištienos krūtinėlės valgis bus naujas jūsų mėgstamas ir mažai angliavandenių turintis receptas. Špinatai ir parmezano sūris suteikia vištienai daug skonio. Be to šis vištienos kepsnys labai greitai paruošiamas.

4 porcijoms reikės:

  • 4 vištų krūtinėlės
  • 100 g špinatų
  • 90 g parmezano sūrio
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Baziliko prieskonių
  • Druska ir pipirai

Kol gaminsite patiekalą, įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu, nusunkite ir smulkiai supjaustykite peiliu ir sumaišykite su smulkiai sutarkuotu sūriu.

Krūtinėlę apibarstykite druska ir pipirais. Giliau įpjaukite kiekvieną krūtinėlę, kad susiformuotu kišenė.

Praskleiskite vištų krūtinėles ir į kiekvieną kišenė įdėkite po vieną valg. šaukštą sūrio ir špinatų mišinį.

Suglauskite vištų krūtinėlių kraštus ir sudėkite į karščiui atsparų indą.

Apiberkite kepsnius baziliko ir megstamais vištienos prieskoniais ir apšlakstykite aliejumi.

Kepkite orkaitėje apie 20 min.

Patiekite vištieną karštą su šviežiomis salotomis.

Vištienos šašlykas

Paprastas ir sultingas patiekalas, kurį galite lengvai pasigaminti saulėtą dieną iškylaujant gamtoje. Kepimas ant ugnies geriausiai išryškina maisto skonį: vištienos sultingumą ir natūralų daržovių saldumą. Dūmai ir anglys, be kurių neapsieinama kepant, suteikia papildomą prieskonį, kurio neišgausi jokiu kitu būdu gamindamas maistą.