
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi.
Galiausiai kalakutieną pamėgo ne tik didikai, bet ir valstiečiai ne tiek dėl skonio savybių, bet dėl to, kad sunyko tradicija dažnai valgyti laukinių paukščių gulbių, povų ir gandrų, mėsą.
Obuolius nuplauname, prikemšame jais antį, dedame į kepimo maišą ar rankovę ir kepame 1,5-2 valandas vidutinio karštumo orkaitėje, priklausomai nuo anties dydžio.