pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Azijos įkvėpti makaronai su krevetėmis ir kokosų pienu: lengvas receptas

Azijos įkvėpti makaronai su krevetėmis ir kokosų pienu: lengvas receptas

Šaltalankių aliejaus gamybos technologija

Šaltalankių aliejaus gamybos technologija

Jautienos kumpio receptai - Išsamus vadovas gardžiam patiekalui paruošti

Jautienos išpjovą supjaustome 2,5-3 centimetrų storio gabalėliais ir valandą ar dvi palaikome kambario temperatūroje jeigu prieš tai mėsa buvo šaldytuve.

Jautienos kumpio receptai - Išsamus vadovas gardžiam patiekalui paruošti

Pyragas su sausainiais "Piršteliais": Receptas ir gaminimo paslaptys

Pyragas su sausainiais "Piršteliais": Receptas ir gaminimo paslaptys

Makaronai su tunu ir pomidorų padažu: greitas ir skanus receptas

Makaronai su tunu ir pomidorų padažu: greitas ir skanus receptas

Kijevo Kotletai Kiaulienos Receptas

Kijevo Kotletai Kiaulienos Receptas

Naminiai Kotletai su Sūrio Įdaru: Receptas ir Patarimai

Naminiai Kotletai su Sūrio Įdaru: Receptas ir Patarimai

Vištienos sūrio sriubos receptai: gardūs ir paprasti

Vištienos sūrio sriubos receptai: gardūs ir paprasti

Gardus keto cukinijų vyniotinis: puikus užkandis ar pagrindinis patiekalas

Gardus keto cukinijų vyniotinis: puikus užkandis ar pagrindinis patiekalas

Mėsa įdaryta tortilija – cilada: receptas

Mėsa įdaryta tortilija – cilada: receptas

Vegetariški sumuštiniai su grybais: receptai ir idėjos

Vegetariški sumuštiniai su grybais: receptai ir idėjos